Çeşme geceleri Della Miles, İlhan Erşahin, Burhan Öçal ve Havana Salsa ile gecenin tüm renklerine bürünecek.

Çeşme geceleri Della Miles, İlhan Erşahin, Burhan Öçal ve Havana Salsa ile gecenin tüm renklerine bürünecek.

Dinlediğiniz müzik Della Miles`ın "Simple Days" isimli albümünden alınan "Heaven" isimli şarkısıdır.


Monk by Babylon’da önümüzdeki günlerde Monk’un vazgeçilmez ismi Della Miles Cumartesi akşamına kadar sahne alıyor. Pazar ve Pazartesi akşamları ise Havana Salsa latin ritimlerini Çeşme Marina’ya taşıyacak. 2 Ağustos Salı akşamına geldiğimizde ise haftasonuna kadar Renault Latitude sponsorluğunda Monk’da müzik ziyafeti başlıyor! İlhan Erşahin’in Love Trio’su ve Burhan Öcal beraber sahnede. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir sahne performansı.

Della Miles / 27 - 28 - 29 - 30 Temmuz

Della Miles, caz müzisyeni babasının Miles Davis ve Ella Fitzgerald plaklarını dinleyerek büyüdü. Kendi müzikal seçimlerini yapma zamanı geldiğinde de, tercihini Michael Jackson’dan yana kullandı. “Mrs. Jackson” olmakla ilgili gençlik hayalleri kurarken, bir anda kendisini Michael Jackson’ın sahneye koyduğu “Sisterella” müzikalinde başrol oynarken bulması, onun için de sürpriz oldu. Della Miles’ın CV’sinde ayrıca efsanevi Stevie Wonder ile çalışmak, Marla Glen ile Avrupa turnesine çıkmak ve Millennium Turnesi’nde Whitney Houston’a vokal yapmak gibi altı çizilecek kariyer notları var. Çoğunluğunu kendi yazdığı şarkıların oluşturduğu ilk albümü Simple Days (2008) ile farklı müzik türlerini bir araya getirip, hepsinin altından kalkabileceğini ispatlayan ve albümünü “Müziğe saygı duruşu ve onun insan ruhunu besleyen yönünü ön plana çıkartan bir çalışma” olarak tanımlayan Della Miles, “Hope - The Obama Musical Story” adlı müzikalde Michelle Obama rolünde sahneye çıktı.

Havana Salsa / 31 Temmuz & 1 Ağustos

Geçen seneki Çeşme gecelerinin ve akşamüstü partilerinin favorisi, Kübalı grup Havana Salsa Monk by Babylon’da. Salsa, Bolero, Cha Cha Cha, Bachata ve Son Montuno gibi Küba ve Latin Müziği`nden oluşan geniş repertuvarlarıyla Havana Salsa, uzak coğrafyalardan gelen sıcak Latin ritimlerini bu yaz yine Çeşme sahillerine taşıyacak.

İlhan Erşahin`s Love Trio Feat. Burhan Öçal / 2 - 3 - 4 - 5 - Ağustos

Türkiye’nin en sevilen iki müzisyeni Renault Latitude sponsorluğunda Monk by Babylon sahnesinde buluşuyor. İlhan Erşahin ve Burhan Öcal müzikseverlerin hafızalarına kazınacak farklı bir konser serisi için birarada. Vurmalı çalgılar virtüözü ve darbuka ustası Burhan Öcal, ülkenin önemli bestecilerinden biri olarak sinema oyuncusu kimliğiyle de Türkiye’deki çağdaş kültür ve müzik dünyasına yön verenlerden biri. Sahnede ona eşlik eden diğer isim ise, New York basını tarafından "küresel bir müzik kaşifi" olarak tanımlanan saksofon ustası İlhan Erşahin ve onun Love Trio’su... Monk’ta gerçekleşecek bu sıra dışı buluşmayı kaçırmayın.

Cazkolik.com / 28 Temmuz 2011, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.