Tasarımım iyidir diyorsanız işte size fırsat! 21. Akbank Caz Festivali tişörtünü sen tasarla!

Tasarımım iyidir diyorsanız işte size fırsat! 21. Akbank Caz Festivali tişörtünü sen tasarla!

Müzikseverlerin yakından izlediği Akbank Caz Festivali bu sene 21. kez düzenlenecek. Her sene binlerce kişinin izlediği festivale bu sene şimdiden müzikseverlerin dışında tasarım ve sosyal medya meraklılarının da ilgisini çekecek bir yarışma ile başlıyor.

21. Akbank Caz Festivali`nde müzisyenler ve festival ekibi tarafından giyilecek olan festival tişörtünün tasarımı Facebook`ta yapılacak bir yarışma ile belirlenecek.

Facebook kullanıcılarının oylarıyla gerçekleştirilecek olan yarışma Akbank Caz Festivali`nin ruhunu yansıtabilecek, amatör ya da profesyonel şekilde tasarım ile uğraşan herkesin katılımına açık.

21. Akbank Caz Festivali`nin resmi tişörtü olacak ödüllü tasarım, festival boyunca sanatçılar ve çalışanlar tarafından giyilecek. Tişörtün tasarımcısı 22 Ekim`de gerçekleşecek caz konserine 2 kişilik bilet ve sürpriz ödüllerin sahibi olacak. Kazanan tasarıma oy verenler arasından yapılacak çekiliş sonucunda 50 kişi de ödüllü tişörtü kazanacak.

Yorum ve katılımlarla zenginleşecek yarışmanın son katılım tarihi 6 Eylül.

Akbank Caz Festivali`ne imzasını atmak isteyen herkesi yarışmaya katılmak ya da oy vermek için Akbank Sanat Facebook sayfasına davet ediiyoruz.

www.facebook.com/AkbankSanat

Cazkolik.com / 05 Ağustos 2011, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.