Yeni sezonun yaklaşmakta olduğunu nasıl anlarsınız? Nardis Jazz Club`ın kapılarını açmasından!

Yeni sezonun yaklaşmakta olduğunu nasıl anlarsınız? Nardis Jazz Club`ın kapılarını açmasından!

Her yıl konserler, festivaller ve sıcaklarla yoğun geçen yaz aylarının yavaş yavaş bitmekte olduğunu, yeni sezonun yaklaşmakta olduğunu nasıl anlarsınız?

Elbette Nardis`in Eylül başında kapılarını açmasından!

Bu yıl 10. sezonuna girecek olan Türkiye`nin en önemli caz klüpleri arasında ilk sırada gelen Nardis sahnesinde sadece caza yer veren az sayıda klüpten biri. Bir kere bu açıdan cazseverler için çok saygın bir üne sahip. Bir diğer özelliği ise hafta sonları değil haftanın 6 günü kapısı açık, her gece sahnesinde müzisyen ve müzik olan bir klüp.

Evet, yeni bir sezon daha yaklaşıyor ve Nardis`te 1 Eylül akşamı kapılarını Sibel Köse ile açıyor. Onuncu yıllarında kimi özel konserlere de sahnesinde yer verecek olan Nardis`in en belirgin teması Türk caz müzisyenlerinin mabedi olması. Bu yıl da bu gelenek değişmeyecek. Kimi akşamlar sahne alacak başka ülkelerin müzisyenleri ile dolu geceler olacaksa da sezonun büyük ağırlığı yine ülkemizin caz müzisyenleriyle dolu caz gecelerine hazırlanıyor olması.

Sezonun ilk haberi olması nedeniyle Cazkolik olarak Nardis`in yeni sezonunu kutluyor ve daha nice haberlerde buluşmayı diliyoruz.

Bu arada, Nardis`in Eylül ayı etkinliklerinin tamamı Caz Takvimi`nde yerini almıştır. Şimdiden takvimi inceleyerek programınızı yapabilirsiniz. Takvime erişmek için lütfen BURAYA tıklayınız.

Cazkolik.com / 11 Ağustos 2011, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.