Emre Kartarı`nın "Old New Things" Amerika`da yayınlandı

Emre Kartarı`nın "Old New Things" Amerika`da yayınlandı

Caz davulcusu, eğitimci ve Cazkolik yazarı Emre Kartarı`nın da davuluyla yer aldığı yeni albümü Amerika`da yayınlandı.

 

Old New Things / "Ghosts" ismiyle yayınlanan albüm linkini verdiğimiz adresten digital formatta yasal olarak temin edilebilir. Albümü digital formatta satın almak için lütfen bu linke tıklayınız;

 

İçinde sekiz parçanın yer aldığı kaydın prodüktörlüğünü Trey Pollard, eş prodüktörlüğünü ise Taylor Barnett yaptı. 20-21 Temmuz günleri Richmond`daki Songwire stüdyolarında kaydını Ryan Corbitt`in gerçekleştirdiği albümde Emre Kartarı`nın çaldığı davula flugelhorn ve trompette Taylor Barnett, tenor saksofon, klarnet ve bas klarnette J.C. Kuhl, banjo da Adam Larrabee, akustik gitarda Trey Pollard ve basta ise Cameron Ralston yer almış.

 

Haberde kapak resmini gördüğünüz albümün müzikleri de aslında kapağındaki görselle uyumlu duygulara sahip, adı gibi Old New Things yani... Akustik gitarla banjonun folklorik uyumuna eşlik eden trompet, tenor saksofon ve klarnetle yer yer girip çıkan pedal steelli müziğin modern cümlelerle yorumlanması, kapaktaki terkedilmiş evin verandasından aşağıda akıp giden dereye sallanan iskemleden bakan bir hali var, müzik evin çevresindeki doğayla da uyumlu elbette.

 

Cazkolik.com / 25 Ağustos 2011, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

YORUMLAR

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.