Sony Müzik Türkiye, Eylül`e bomba bir albümle girecek. Tony Bennett "Duets II"de süperstarlarla söylüyor

Sony Müzik Türkiye, Eylül`e bomba bir albümle girecek. Tony Bennett "Duets II"de süperstarlarla söylüyor

Caz müziğin yaşayan efsane seslerinden, 85 yaşındaki Tonny Bennett uzun süredir hazırlıkları sürdürülen Duets II albümünde müziğin süperstar isimleriyle birlikte düetler yapıyor.

 

Bennett’in merakla beklenen Michael Bublé, Sheryl Crow, Mariah Carey, Andrea Bocelli, Queen Latifah ve Willie Nelson gibi efsanevi isimlerle düetlerinin yanı sıra Amy Winehouse’un son stüdyo kaydı olan “Body and Soul” düetini içeren “DUETS II” albümü tek CD’lik ve CD+DVD’den oluşan özel versiyonlarıyla Eylül ayı sonunda müzikseverler ile buluşuyor!

 

Tony Bennett’in kariyerinin en çok satan albümü olma özelliğini taşıyan 3 Grammy ödüllü “DUETS” albümünün devamı niteliğindeki “DUETS II”de; Michael Bublé, k.d. Lang, Sheryl Crow, Mariah Carey, Andrea Bocelli, Queen Latifah, Willie Nelson ve Amy Winehouse düetlerine ek olarak Tony Bennett, bir Richard Rodgers klasiği “The Lady Is A Tramp” şarkısını Lady Gaga ile seslendirdi. Ayrıca Tony Bennett ile Aretha Franklin Alan ve Marilyn Bergman klasiği olan “How Do You Keep The Music Playing” şarkısında bir araya geldiler. Bennett kayıt aşamasında, İtalya’dan New Orleans’a, Los Angeles’tan Londra’daki efsanevi Abbey Road stüdyolarına kadar birçok farklı yerde albümde yer alan sanatçılar ile bir araya gelerek albümü kaydetti.

 

  

 

Tony Bennett’a Amy Winehouse’un eşlik ettiği “Body and Soul” şarkısı yakın zaman önce kaybettiğimiz Amy Winehouse’un son stüdyo kaydı olma özelliğini taşıyor. Amy Winehouse’un kahramanı olarak gördüğü Tony Bennett ile birlikte seslendirdiği bu şarkı, Londra’daki Abbey Road stüdyolarında Mart ayında kaydedildi. Albümde yer alan bu özel şarkıdan elde edilecek gelir, birçok farklı alanda yardıma ihtiyaç duyanlara destek vermeyi amaçlayan Amy Winehouse vakfına bağışlanacak.

 

Müzik hayatında yetmiş yılı dolduran, yüzden fazla albüm ve “Hayat Boyu Başarı Ödülü” de dahil olmak üzere 15 Grammy ödülüne sahip Tony Bennett albümleri, Emmy ödüllü yapımları, kitapları ve yardım kuruluşu ile her alanda başarısı kanıtlamış yaşayan bir efsane.

 

Albümde yer alan sanatçılar ve seslendirdikleri şarkıları;

 

- Andrea Bocelli / Stranger In Paradise
- Michael Bublé / I Wanna Be Around
- Mariah Carey / When Do The Bells Ring For Me?
- Natalie Cole / Watch What Happens
- Sheryl Crow / The Girl I Love
- Aretha Franklin / How Do You Keep The Music Playing?
- Josh Groban / This Is All I Ask
- Faith Hill / The Way You Look Tonight
- Norah Jones / Speak Low
- Lady Gaga / The Lady Is Tramp
- k.d. Lang / Blue Velvet
- John Mayer / One For My Baby (And One More For The Road)
- Willie Nelson / On The Sunny Side Of The Street
- Queen Latifah / Who Can I Turn To?
- Alejandro Sanz / Yesterday I Heard The Rain
- Carrie Underwood / It Had To Be You
- Amy Winehouse / Body And Soul

 

Cazkolik.com / 26 Ağustos 2011, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.