Drum&Bass Magazine`in yeni sayısı bayilerde... Peki, derginin bu sayısında neler var?

Drum&Bass Magazine`in yeni sayısı bayilerde... Peki, derginin bu sayısında neler var?

Drum&Bass Magazine’in bu sayısında Türkiye’nin önemli davulcu ve basçılarıyla yapılan söyleşiler yer almış. Bu sayıda yer alan özel röportajları; Oya Erkaya, Ozan Musluoğlu ve Cumhur Avcil. Ayrıca Ekin Cengizkan’ın röportaj yaptığı davulcu, kompozitör, eğitmen John Hollenbeck de bu sayının diğer konuğu.

Judas Priest & Whitesnake konser izlenimi, ürün analizleri, etütler, DW Collectors Maple Trampet ve T-Rex Bass Juice Pedal review’ları, Can Kozlu “Headgames” ve Victor Bailey “Low Blow Bass Solo” transkripsiyonları bu sayıda bulacaklarınız arasında.

Müzisyenlerin enstrümanları ile uçaklarda seyahat etmelerini engelleme yolunda ciddi adımlar atan bazı uçak firmalarının ve müzisyen görüşlerinin konu alındığı “Enstrümanıma Dokunma” dosyası da devam ediyor. Yaşanan gelişmeleri bu sayıda okuyabilirsiniz.

Drum&Bass Magazine’e bu sayısında yazılarıyla katkıda bulunan isimler; Alpdoğan Türeci, Arıkan Sırakaya, Barış Tokel, Buket Doran, Bülent Akbay, Cem Tuncer, Cengiz Baysal, Cumhur Avcil, Çağlayan Yıldız, Ekin Cengizkan, Emre Kula, Emre Sert, Eylem Pelit, Faruk Murat Yatmaz, Ferit Odman, Gürkan Özkan, İlker Özalp, Kağan Yıldız, Kerem Tüzün, Mert Ertunç, Oğuz Güner, Ozan Musluoğlu, Özgür Alim Sezer, Seçil Kuran, Serdar Barçın, Sunay Özgür ve Umut Pelit.

www.drumandbassmagazine.com

Cazkolik.com / 22 Eylül 2011, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.