Drum&Bass Magazine ikinci yılını 13. sayısını yeni logosu ve okurları için özel hediyesiyle kutluyor...

Drum&Bass Magazine ikinci yılını 13. sayısını yeni logosu ve okurları için özel hediyesiyle kutluyor...

İlk sayılardan itibaren yayınladığı her sayısını okurlarımıza duyurmaya çalıştığımız Drum&Bass Magazine artık ikinci yılını kutlayan yeni sayısıyla geleceğe daha güvenle bakıyor.

İkinci yılını kutladığı yeni sayısında neler var peki derginin; yeni sayının röportaj konukları hepimizin yakından takip ettiği Dream Theater grubunun kurucusu ve efsane davulcusu Mike Portnoy, son dönem New York sahnelerinin Balkan esintisi taşıyan harika basçısı Panagiotis Andreou, şu sıralar yeni albümü "Autumn in New York"un heyecanını yaşayan Ferit Odman ve Gürkan Özkan`ın keyifle okuyacağınız bir söyleşi gerçekleştirdiği Üstad Zakir Hussain.

Röportajların yanısıra Emre Sert`ten Büyük Ev Ablukada konser izlenimini, Kağan Yıldız`dan Müzik Sohbetleri`ni, Oya Erkaya`dan davul-bas ensemble çalışmasını, Ferit Odman`dan Gretsch 120th Anniversary review, ürün analizleri, etütler ve John Patitucci “Light Years” transkripsiyonu bu sayıda bulacaklarınız arasında. Çağlayan Yıldız "Bass Layn Pes Doğrusu" yazı dizisine devam ediyor, myspace bölümünün konuk grupları ise HİS ve Seni Görmem İmkansız oldu.

Drum&Bass Magazine`in başlattığı müzisyenlerin enstrümanları ile uçaklarda rahatça seyahat etmeleri yolunda başlatılan kampanyada atılan ciddi adımları ve gelinen son noktayı “Enstrümanıma Dokunma” dosyasında okuyarak son durumu öğrenebilirsiniz.

Drum&Bass Magazine`den 2. yıl hediyesi!

Drum&Bass Magazine ikinci yıl özel sayısında tüm okuyucularına doremusic sponsorluğunda "Davulcu Ağacı" posteri hediye ediyor. Ferit Odman`ın hazırladığı bu posterde 1923`ten 2011`e 43 önemli davulcu, çaldıkları en önemli albümlerle yer alıyor. Cazkolik okurları bu listeyi iyi hatırlayacaklar, Ferit Odman`ın hazırladığı listedeki müzisyenleri ve müziklerini Cazkolik playlistlerinde yayınlamış ve yayında kaldığı ay boyunca rekor sayıda dinleyici tarafından müzikler beğeniyle dinlenmişti.

Drum&Bass Magazine’e bu sayısında yazılarıyla katkıda bulunan isimler; Altay Dönmez, Barış Tokel, Buket Doran, Bülent Akbay, Cem Tuncer, Cumhur Avcil, Çağlayan Yıldız, Deniz Baysal, Emre Sert, Eylem Pelit, Faruk Murat Yatmaz, Ferit Odman, Gürkan Özkan, Kağan Yıldız, Kerem Tüzün, Mert Ertunç, Oğuz Güner, Onur Öztürk, Oya Erkaya, Ozan Musluoğlu, Özgür Alim Sezer, Seçil Kuran, Serdar Barçın, Serhan Erkol, Sunay Özgür, Tom Stein ve Umut Pelit.

Cazkolik.com / 11 Aralık 2011, Pazar

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.