Eklektik müziğin kült şirketi Ninja Tune`un son keşfi Andreya Triana Babylon`da sahne alacak.

Eklektik müziğin kült şirketi Ninja Tune`un son keşfi Andreya Triana Babylon`da sahne alacak.

Eklektik müziğin kült şirketlerinden Ninja Tune firmasının son keşiflerinden olan Andreya Triana downtempo ve triphop müziği günümüz elementleriyle orijinal bir şekilde birleştiren ilk albümü Lost Where I Belong`u yarın akşam (13 Aralık Salı) Babylon sahnesinde İstanbul dinleyicisiyle buluşturacak.

Albümdeki tüm parçalarda bu müziğin duayen ismi Bonobo ile çalışan Triana, Londra’da büyüdüğü çok kültürlü ortamı müziğinin içindeki çeşitlilik ile vurgulamaktan da geri kalmıyor. Triana’nın güçlü sesini aynı zamanda Flying Lotus’un hit parçası “Tea Leaf Dancers”tan ve Mr. Scruff imzalı “Hold On” parçasından da hemen hatırlamak mümkün. Andreya Triana, Bonobo’nun himayesinde çıkarttığı ilk albümüyle eklektik müzik sahnesine sağlam bir giriş yapmayı başardı. Bu çalışmaların ardından Glastonbury gibi önemli festivallerde de sahne alma şansı yakalayan Triana eklektik müziğin güncel yorumlarıyla İstanbullu müzikseverlere nefis bir gece yaşatacak olan Ninja Tune’ün genç yıldızı Andreya Triana’nın performansı kesinlikle kaçırılmamalı!

Kaçırılmamalı derken bunu nedenlerle desteklemek gerek, gelin o nedenleri de sıralayalım;

Ninja Tune plak şirketinden ne çıkarsa sorgulamadan hemen dinlemek gerekir.
Triana’nın başarı vokallerini Flying Lotus’un Tea Leaf Dancers, Mr. Scruff’ın Hold On ve Theo Parrish’in Chemistry parçalarından kolayca hatırlamak mümkün.
Flying Lotus ile olan parçasındaki vokali ile Bonobo’nun dikkatini çeken Triana, bunun üzerine kendisiyle dünya turnesine çıkma şansı yakaladı.
Triana’nın çıkış albümü Ninja Tune etiketli “Lost Where I Belong”da yer alan tüm parçalarda Bonobo imzası var.
Glastonbury’de bile sahne alma şansı yakalayan Triana, çok kültürlü ve eklektik müziğiyle trip hop müziğin yeni nesil en önemli yıldızlarından biri.

Cazkolik.com / 12 Aralık 2011, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.