Kerem Görsev November in St. Petersburg`a albümünü yeni dokunuşlarla yeniden yayınladı

Kerem Görsev November in St. Petersburg`a albümünü yeni dokunuşlarla yeniden yayınladı

Her yıl dinleyicilerinin karşısına yeni çalışmalarıyla çıkmayı seven Kerem Görsev biri yayınlanan (Therapy), diğeri yayınlanmasını beklediğimiz iki önemli çalışma arasında kişisel diskografisinin yedinci albümü olan November in St. Petersburg`u baştan aşağı yenileyerek yeniden yayınladı. İlk çıktığı günden bu yana caz dinleyicisinden büyük ilgi gören November in St. Petersburg, son albümü Therapy ve yayınlanmasını beklediğimiz henüz çıkmamış albümündeki müziğin ilk izlerini bulacağımız ilk kayıt olma özelliği taşıyor. Nedir o derseniz, büyük ve ünlü senfoni orkestları ile yapılan çalışmalar olmaları.

 

November in St. Petersburg`da St. Petersburg Philharmony Orchestra`sıyla çalışan Görsev, son albümü Therapy`de Alan Broadbendt yönetimindeki Londra Senfoni Orkestrası ile çalmıştı. Yayınlanacak yeni albümünde ise bizi daha büyük bir sürprizin beklediğini söyleyebiliriz. Bir çok kişi sürprizi çoktan duymuştur ama biz buradan bozmamış olalım ve yazmayalım.

 

Yenilenen November in St. Petersburg özellikle en çok kapağı ile dikkat çekiyor. İşte tam da burada TwitBilmece`den söz etmenin zamanı. Bu haberle birlikte 3 gün boyunca (yani 19 Aralık Pazartesi, 20 Salı ve 21 Çarşamba günleri) Cazkolik Twitter hesabı üzerinden her gün takipçilerimize ve elbette bu habere tıklayan okurlarımıza 1 soru sorarak cevaplarını posta@cazkolik.com adresine göndermelerini rica ediyoruz. Katılan dostlarımız arasından üç gün boyunca 1`er kişiye bize bildirdikleri adreslerine hiç bir ücret ödemeden bizim tarafımızdan teslim edilecek albümlerini göndereceğiz.

 


 

19 Aralık Pazartesi günkü ilk bilmecenin kazanan ismi Sn. Samiye Hancıoğlu / Afyonkarahisar. Değerli okurumuzu kutlar albümünü güzel günlerde dinlemesini dileriz. (Bilmecenin cevabı Voskresena Khristova - Sıçramış Kanlar- Kilisesi)

 


 

20 Aralık Salı günkü ikinci bilmecenin kazanan ismi Sn. Mine Bodur / Altındağ-Ankara. Değerli okurumuzu kutlar albümünü güzel günlerde dinlemesini dileriz. (Bilmecenin cevabı Erol Erdinç)

 


 

21 Aralık Salı günkü üçüncü bilmecenin kazanan ismi Sn. Eymen Solak / Kartal-İstanbul. Değerli okurumuzu kutlar albümünü güzel günlerde dinlemesini dileriz. (Bilmecenin cevabı A Morning in New York)

 


 

Değerli dostlarımız, TwitBilmece`ye gösterdiğiniz ilgi için gerçekten çok teşekkür ederiz. Bir çok okurumuz kazanamadı ve bir çok okurumuz da gerçekten bu albümü çok istiyordu ama bu ilginin verdiği moralle albüm hediyeli bilmeceleri çok sık tekrarlayacağız, örneğin hafta başı Ferit Odman albümlerine başlıyoruz. Devamı da gelecek, bütün bilmecelerde katılımlarınızı yeniden görmek üzere.

 

Cazkolik.com / 22 Aralık 2011, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.