Uluslararası Ankara Caz Festivali bu yıl 15. yaşını "Cazın Nabzı" sloganıyla kutlayacak

Uluslararası Ankara Caz Festivali bu yıl 15. yaşını "Cazın Nabzı" sloganıyla kutlayacak

Uluslararası Ankara Caz Festivali’nin 15. yıl teması Cazın Nabzı olarak belirlendi. Türkiye’den ve dünyadan önemli perküsyon ve davul ustalarını Ankara’da ağırlayacak. Ülkemizin caz sanatçılarına destek olmanın yanısıra, Türk cazının yurtdışında tanınması için de önemli rol oynayan Ankara Uluslararası Caz Festivali yine görkemli ve kaçırılmayacak bir program sunmaya hazırlanıyor. Ankara Caz Derneği’nin yıl içinde yaptığı en büyük etkinlik olan festival, LEO Etkinlik Yönetimi ve İletişim firması tarafından gerçekleştiriliyor.

 

20 Ocak 2012 tarihinde düzenlenecek törene İtalya Büyükelçiliği açılışa ev sahipliği yapacak. Festivalin yapılması için destek sağlayan kurumlar, şirketler, elçilikler ve destek veren basın kuruluşlarının Ankara Temsilcilerinin katılımıyla Ankara’nın en renkli etkinliklerinden biri haline gelen Ankara Caz Festivali Açılış Töreni yurt içinden ve dışından dünyaca ünlü simaları ağırlayacak. Katılan kurumlara plaketleri, Cazın Büyükelçileri tarafından sunulacak. Törende cazın duayeni İlham Gencer katılımcılara bir performans sunacak. Sonrasında ise Erdinç Aktuğ Quartet sahne alacak.

 

Festivalde, 2 Şubat- 25 Şubat 2012 tarihleri arasında, Cazın Nabzı teması ile vurmalı enstrümanlara gönül vermiş birbirinden ünlü isimler sahne alacak.

 

Konser biletleri Mybilet’te satışa sunulacak. Ayrıca Twitter ve Facebook’tan da festivali takip edebilirsiniz.

 

Cazkolik.com / 23 Aralık 2011, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.