Türk caz müziğinin duayeni İlham Gencer`le birlikte yeni yıla girmek...

Türk caz müziğinin duayeni İlham Gencer`le birlikte yeni yıla girmek...

Bundan yaklaşık elli yıl önce "Bak Bir Varmış, Bir Yokmuş" şarkısını besteleyip söylediğinde aradan geçen bunca yılın ardından geriye bakıp Türk pop müziğinin kuruluşuna imza atan şarkı olacağı akıllara gelir miydi acaba? Kuşkusuz gelmezdi, oysa 1962 yılını bırakın bir kenara o tarihten çok daha önce, ellili yılların başları, hatta kırkların sonlarından bu yana değerli İlham abimiz caz söyleyen, Türkiye de caz müziğinin kurucu isimlerinden, ilk icracı müzisyenlerimizdendi.

İlerlemiş `gencecik` yaşına karşın haftada en az bir-iki kez sahne alan, saatlerce sahnede kalan bu büyük ustamızla yılbaşını birlikte karşılamak istemez misiniz? Onun 85 yılı aşan ömründen damıttığı anıları ve dağarcığındaki müziklerini dinlemek, gelecekteki hatıralarınızda özel bir yere sahip olacak bir yılbaşı gecesi geçirmek istiyorsanız işte tam fırsatı!

İlham Gencer bu yılbaşı Jazz Company`de olacak...

İstanbul`un merkezi Taksim`de yer alan Elite World İstanbul otel bünyesinde yer alan Jazz Company İlham Gencer ustamıza yakışır zenginlikte bir yılbaşı gecesi düzenliyor. Müziğin yayında zengin bir mutfak ve gecenizi keyiflendirecek içeceklerle ilgili tüm detaylar ve rezervasyon için aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.
0 212 313 83 83

0 212 313 83 71
0 212 313 83 05

Cazkolik.com / 27 Aralık 2011, Salı

 

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.