Selen Gülün New York`ta "Cazda Türk Kadınları" konseri verecek

Selen Gülün New York`ta "Cazda Türk Kadınları" konseri verecek

Cazın en üretken müzisyenlerinden Selen Gülün sonbahar aylarında İtalya da geçirdiği müzikle dolu günlerin üzerinden çok geçmeden şu anda New York`da özel bir projenin hazırlıklarını tamamlamakla meşgul.

 

"Cazda Türk Kadınları" isimli proje 21 Ocak Cumartesi akşamı New York`un popüler müzik klüplerinden Drom`da sahne alacak. Projenin merkezine `Cazda Türk Kadınları` adıyla son yıllarda müzik sahnesinde yaratıcılıkları ve yayınladıkları işlerle ilham veren insanlar olarak hayranlıkla takip ettiğimiz kadın müzisyenleri yerleştiren Gülün Drom sahnesinde içlerinde Ceylan Ertem, Jehan Barbur, Ayşe Tütüncü, Şirin Soysal, Elif Çağlar Muslu gibi isimlerin besteleri ve beraberinde kendi bestelerinden müzikleri New York`lulara dinletecek.

 

Gülün`ün piyano başında olacağı gecede sahnede kendisine elektrik basta Andrew Dow ve davulda Ekin Cengizkan eşlik edecek. Cazda sadece müzikleri, albümleriyle değil üstlendiği sorumlulukla projeler üretip gerçekleşmesi için çalışan Gülün gibi aktif müzisyenleri cazseverler olarak hayranlıkla takip ediyoruz. Biliyoruz ki New York`da yaşayan çok sayıda ülke insanı var. 21 Ocak akşamı bir çoğunun Drom`da buluşarak destekleyeceğine eminiz ama bu vesileyle Cazkolik olarak biz de eğer duyurulmasına katkımız olursa memnun oluruz.

 

21 Ocak akşamı orada olacaklarve klübü bilmeyenlere için not: Drom adresi şöyle; 85 Avenue A (5. Cadde ile 6. Cadde`nin arasında) ya da http://www.dromnyc.com/ adresine tıklayarak ayrıntılı bilgiye erişebilirsiniz. Konserin akşam 19:15`de başlayacağını da son olarak ekleyelim.

 

Cazkolik.com / 04 Ocak 2011, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.