Caz söylemek ister misin? Mikrofon senin! Jazz Open Mic yeni yılın ilk gecesine cesur cazseverleri bekliyor.

Caz söylemek ister misin? Mikrofon senin! Jazz Open Mic yeni yılın ilk gecesine cesur cazseverleri bekliyor.

İstanbul caz ortamının son bir kaç yıldır -en azından Cazkolik açıldığından beri- en istikrarlı sezonluk projelerinden olan Jazz Open Mic yeni yılla birlikte yeni gecelere başlıyor.

Jazz Open Mic gecelerinin epey haberini yaptık, hatta okurlarımıza davetiyeler dağıttık. Hayal Kahvesi`nin sahnesinde kimbilir kaç cazsever amatörlüğün heyecanını yenip sahnedeki profesyonel müzisyenlerin eşliğinde hayalini gerçekleştirmiş ve bir jazz şarkısı söylemiştir. Sırf bu duygu için bile Jazz Open Mic gecesine katılmak lazım. Cazı sahneden izleyicinin arasına indiren müzisyenlerle birlikte iyi söyledim, kötü söyledim endişesi taşımadan ama sadece eline mikrofonu alıp söyleme cesaretini göstererek katılmak lazım.

Jazz Open Mic geceleri işte bunu yapıyor. Caz dinlemekten hoşlanan müzikseverleri caz söylemekten hoşlanan aktif katılımcılara çeviriyor. Gecelerin ortak özelliği, sunumu ve sempatik kişiliğiyle insanı rahatlatan Elif Çağlar Muslu`nun yapması. Onun sahnede yanınızda olması bile güven veriyor zaten. Her projesinde eşlik eden farklı müzisyenlerin olduğu yeni Jazz Open Mic`te bu kez klavyede Uraz Kıvaner, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman var. Giriş ücretinin sembolik olarak 20 TL. ile sınırlandığı gece düzenli olarak Hayal Kahvesi Beyoğlu`nda yapılıyor.

Bu haberi okuyan herkesi acemi cesaretini sınayıp kendine bir kaç özel saat ayırıp iyi bir hatıra edinmeye davet ediyoruz ve diyoruz ki 9 Ocak Pazartesi akşamı Hayal Kahvesi`ndeki Jazz Open Mic gecesine yerinizi şimdiden ayırtın. Bunu yapmak çok kolay, BURAYA tıklayıp hemen bilet almanız kafi. Gerisi gece boyu cazla dolu bir keyif...

Cazkolik.com / 06 Ocak 2012, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.