Alp Ersönmez `Cereyanlı` projesini İmer Demirer`in katkısıyla 8 Şubat akşamı Babylon`da seslendirecek.

Alp Ersönmez `Cereyanlı` projesini İmer Demirer`in katkısıyla 8 Şubat akşamı Babylon`da seslendirecek.

Arkadaşımız Beliz Hazan geçen yaz, 5 Temmuzda Alp Ersönmez`le İstanbul Caz Festivali kapsamında daha önceki `Cereyanlı` projesi için özel bir söyleşi gerçekleştirmişti. Önümüzdeki Çarşamba akşamı yapılacak olan Babylon konseri haberi elimize gelince hemen o söyleşi aklımıza geldi, girip yeniden gözden geçirdik... İşin ilginci bu konserde yer alacak İmer Demirer ve o konserin diğer müzisyenleri de geçen yazki konserin bir diğer ismi Bugge Wesseltoft ile ilk kez çalmışlar.

Aradan 7 ay geçmiş, fikri takip denen şey işte bu olsa gerek, yine bir Alp Ersönmez, yine bir `Cereyanlı` projesi ve içinde yine İmer Demirer var. Bu kez yanlarında Bugge Wesseltoft yok ama saksofonda Engin Recepoğulları, klavyelerde Can Çankaya ve davulda Ediz Hafızoğlu var.

Aslında sevgili Alp, tohumlarını Bugge ile attığı elektronikle cazı harmanlayan müzik tarzını bu konserinde de sürdürecek. Ersönmez`in biliyoruz ki çok sayıda seveni ve izleyeni var. Onlar bu konseri elbette kaçırmak istemeyeceklerdir. Konserin 8 Şubat akşamı Babylon`da gerçekleşeceğini bir daa hatırlatmış olalım.

Beliz Hazan`ın söyleşisini okumak için lütfen tıklayın.

Alp Ersönmez`ın Yazısız isimli albümünün çıkışı haberini okumak için lütfen tıklayın.

Cazkolik.com / 03 Şubat 2012, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.