Avrupa cazının son yıllarda en `unique` müziğine sahi Tonbruket yarın akşam Salon`da olacak!

Avrupa cazının son yıllarda en `unique` müziğine sahi Tonbruket yarın akşam Salon`da olacak!

Cazkolik yazarı dostumuz sevgili Sami Kısaoğlu geçtiğimiz günlerde kısa bir Kuzey Avrupa turundan döndü ve döner dönmez de köşesi için ilk yazısını Dan Berglund ve grubu Tonbruket`in yeni albümleri "Dig It To The End" için yazdı. Başlıktaki `özgün` ya da `unique` tanımlamamız Kısaoğlu`ndan ödünçtür. Ama albümü dinleyince bu tanımın ne denli haklı bir saptama olduğunu kesinlikle anlıyorsunuz. Dinlerken kendinizi kimi zaman tanıdık-bildik gelen melodilerin arkasındaki sırrı anlamaya çalışırken yakalıyor, kimi zaman da esoterik bir büyünün içinde debeleniyormuş gibi hissediyorsunuz.

Bize inanmıyorsanız işte LiNKi BURADA hem sevgili Kısaoğlu`nun çok daha derinlikli analizini okuyun hem de sözünü ettiğimiz müzikleri dinleyin bakalım haksızmıymışız :)


Değerli okurlarımız, TOBRUKET konserini davetiye ile izleme hakkı kazanan okurumuz Sn. ZERRiN TEKE olmuştur. Kendisini kutlar güzel bir konser gecesi geçirmesini dileriz.



Size güzel bir haberimiz var... Bu haberi okuyan herkesi hemen şu adrese posta@cazkolik.com "ORDA OLMAK iSTiYORUM" yazarak gönderip konser için (çift kişilik) 1 adet davetiye kazanmaya davet ediyoruz.


Cazkolik.com / 10 Şubat 2012, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.