Jazz, Müzik ve Kadın programının yapımcısı Leyla Diana 8 Martta Jazz Center`da bir parti düzenliyor

Jazz, Müzik ve Kadın programının yapımcısı Leyla Diana 8 Martta Jazz Center`da bir parti düzenliyor

Radyo Cazkolik`in en yeni ve dinamik programı "Jazz, Müzik ve Kadın"ın yapımcısı sevgili Leyla Diana Gücük 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü iki özel etkinlikle kutluyor, duyuruyor, dikkatleri bu özel güne çeviriyor ve paylaşıyor...

 

İlki bu sabah yayına giren "Jazz, Müzik ve Kadın"ın yeni programında (Lütfen tıklayın) 8 Mart`ı özel konuğu, Türkiye`nin ilk kadın caz piyanisti Nilüfer Verdi`nin misafirliğinde gerçekleştirmesi.

 

İkinci ve sadece bu güne ait olan etkinliği ise İstanbul Jazz Center`da "Jazz, Müzik ve Kadın" adı altında özel bir gece düzenlemesi.

 

İstanbul Jazz Center`da geceye katılacak / destek verecek olan cazseverler ve hayli kalabalık caz müzisyenleri grubuyla birlikte tüm katılımcılar hem son günlerde kadınlar üzerinde / bedeninde gerçekleşen bir çok acı olayın bir daha yaşanmaması için, hem de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`ne özel dikkat çekmek, anlamını ve önemini vurgulamak için buluşacaklar.

 

Geceye katılacak caz müzisyenleri ise şöyle; Hakan Behlil, Emin Fındıkoğlu, Deniz Dündar, Neşet Ruacan, Kamil Özler, Yahya Dai, Ayşe Gencer, İmer Demirer, Ayten Alpman, İlham Gencer, Orhan Tekelioglu, Ayten Özer, Sevgi Karasapan, Emre Kayhan, Nedim Ruacan, Yeşim Pekiner.

 

Tüm cazseverleri hem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü kutlamaya, destek olmaya, hem de bu özel geceye katılmaya davet ediyoruz.

 

Cazkolik.com / 08 Mart 2012, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Leyla Diana Gücük

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.