Buket Coşkuner`in Amy Winehouse için hazırladığı tribute gece 23 Mart akşamı Jazz Company`de.

Buket Coşkuner`in Amy Winehouse için hazırladığı tribute gece 23 Mart akşamı Jazz Company`de.

Dinlediğiniz şarkı hemen tanıdığınız gibi Winehouse`u dünyaca ünlü eden şarkılardan Rehab`dan başkası değil.


Geçen Temmuz gencecik ve vakitsiz ölümüyle dünyayı üzüntüye boğan Amy Winehouse ölümünden bu yana çeşitli etkinliklerle anılmaya, yaşatılmaya devam ediyor. Kimselere benzemeyen sesiyle popüler müzik sularından hep caz söylese diye hayıflandığımız belki de tek ses oydu. Neyse ki hem şarkılar, hem tarzı soul jazza yakın oldu hep. Önümüzdeki günlerde Taksim-Talimhane`nin en renkli ve hareketli mekanı Jazz Company caz solisti Buket Coşkuner`in hazırladığı özel bir geceye tanıklık edecek. Amy Winehouse Tribute isimli gecede Coşkuner Winehouse`ın unutulmaz şarkılarını kendisine eşlik eden dörtlüsü önünde seslendirecek.

Sadece caz dinleyicilerinin değil, popüler müzik seven herkesin özel ilgi göstereceğine inandığımız gecede ölümsüz şarkıcının Rehab, Love is A Losing Game, Valeri, You Know I Am No Good, Back To Black gibi efsane olmuş birbirinden güzel şarkıları sahneden izleyicilerle buluşacak.

Giriş ücretinin alınmadığı gece bu haberin yayına girdiği günlerin öncesinde dahi ilgi görmeye başlamıştı. Şimdi bu haberi okuyan ve o gece orada olmak isteyen herkesin elini hızlı tutması gerek. Bilet almak gerekmediğine, giriş ücretsiz olduğuna göre 0 212 313 8383 numaralı telefondan alo diyerek yer ayırtmanız yeterli. Gerisi, siz, Buket Coşkuner Quartet ve Amy Winehouse şarkılarıyla gece boyu yaşanacak kimi zaman hüzünlü, kimi zaman harika duygularla dolu bir gece olacak.

Cazkolik.com / 14 Mart 2012, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.