İspanyolların gönlünde yatan en iyi flamenko sanatçısı Joaquin Grillo yeni projesiyle CRR sahnesinde!

İspanyolların gönlünde yatan en iyi flamenko sanatçısı Joaquin Grillo yeni projesiyle CRR sahnesinde!

Bilmecemiz sona ermiştir, katılan okurlarımıza çok teşekkür ederiz. 7 Nisan 2012, Cumartesi akşamı saat 20:00`de Cemal Reşit Rey konser salonunda gerçekleşecek JOAQUIN GRILLO flamenko dans gösterisine çekilen kura sonucu katılacak olan isimler Sn. SERAP ÖZDEMİR ve Sn. MELTEM DOĞAN olmuştur. Okurlarımıza güzel bir flamenko gecesi geçirmelerini dileriz.


Joaquin Grillo için TwitBilmece başladı!.. Herkesi katılmaya devat ediyoruz... Soru aşağıdadır...

Flamenko dansçılarını arkamıza yaslanıp zevk ve kıskançlıkla izleriz ama bir de en iyi o dansçı mı, yoksa bu mu tartışmaları hem biz de hem de herhalde yurtdışında sürüp gidiyordur. İşte bu konuda son noktayı İspanyol halkı koymuş vaziyette. Ne de olsa adamların milli dansı, onlardan daha iyi bilecek halimiz yok...

En iyisi derken bildiğimiz bir şey var, 1997 yılında İspanyol halkı arasında yapılan bir ankette en iyi flamenko dansçısı sorusunu da sormuşlar alınan cevap ekseriyetle Joaquin Grillo olmuş. İşte bu etkileyici dansçı son projesi Şafağı Beklerken ile yarın (7 Nisan, Cumartesi) akşamı Cemal Reşit Rey sahnesinde İstanbul izleyicisini de mest edecek.

Evet, edecek ama bizim de değerli Cazkolik okurlarına bir hediyemiz var...

Yarın akşam 2 kişi (çift kişilik davetiyeleriyle) Cumartesi akşamını bu harika gösteriyi izledikten sonra Nişantaşı civarında geceyi nasıl sonlandırırlar bilemeyiz ama JOAQUIN GRILLO gösteri davetiyeniz Cazkolik`ten.

Yapacağınız tek şey haberde adı geçen gösterinin adını posta@cazkolik.com adresine ADINIZ-SOYADINIZ-CEVAP ve TEL NO yazarak göndermeniz.

Cevaplarınızı bekliyoruz. TwitBilmece yarışmamız akşam 18:00`e kadar sürecek ve akabinde kazanan dostlarımız hem Twitter`dan hem de site üzerinden ilan edilecektir.

Herkesi bekliyoruz... Katılım yüksek olursa eğer ek kontenjan için CRR yönetimini arayıp bir çare buluruz!

Cazkolik.com / 06 Nisan 2012, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.