Bazen kendimizi müziğin salıncağında hissederiz ya, işte o anların ikilisi Mo` Horizon Cumartesi Ghetto`da!

Bazen kendimizi müziğin salıncağında hissederiz ya, işte o anların ikilisi Mo` Horizon Cumartesi Ghetto`da!

Güneş aylar boyu özlendiğini hınzırca bilir, baharın ilk günlerinde arada arsızca kendini gösterip sıcaklığı tenleri şöyle bir yalayıp geçerken pek çok insan yazın kaygısızlığını tutkuyla özlediğini farketmiştir. Bu anlara fonda eşlik edecek müziği yapan da elbette Mo` Horizons`dan başkası değil. Hatta, şu anda çalmakta olan Ray Charles`ın efsanevi Hit The Road Jack cover`ına hadi baştan bir daha kulak kabartın ve adamların hakkını verin. Hannover`li yapımcı ve DJ ikilisi Ralf Droesemeyer ve Mark Fohwetzler bu işi oldukça iyi yapıyor. Tutam tutam, ölçek ölçek, doz doz... Efsanevi Buddha Bar serilerini hatırlayacaksınız, oradaki müziklerin güneşin altında akıp giden anları nasıl mutluluk damlacıklarına çevirdiğini de... Aynen işte öylesi...

Haber güzel; Mo` Horizons 14 Nisan Cumartesi akşamı Ghetto`da...

GHETTO ve Goethe Institut İstanbul iş birliği ile yeni bir konser serisi başlıyor; “NuJazz From Germany”. Serinin ilk konseri Alman Nu-Jazz dünyasının en önemli temsilcileri Mo’ Horizons ile gerçekleşecek.

Doksanların ortasından itibaren nu-jazz, down tempo, acid-jazz, soul, funk, dub, trip hop, big beat, bossa nova, boogaloo ve drum`n`bass türlerini bir araya getiren Mo‘ Horizons’a GHETTO konserinde Grammy ödüllü perküsyonist Néné Vasquez ve soul solisti Denise M’Baye eşlik edecek.

Mo` Horizons etkinliğine bilet almak için lütfen bu linke tıklayın!

Cazkolik.com / 11 Nisan 2012, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.