Renaud Garcia Fons Kadıköy`ün cazla buluşmalar yaşayacak yeni mekanı DoubleTree`de sahne alacak...

Renaud Garcia Fons Kadıköy`ün cazla buluşmalar yaşayacak yeni mekanı DoubleTree`de sahne alacak...

Başta İstanbul olmak üzere içeriğinde cazla buluşmalar yaşayan her yeni mekan cazseverlere heyecan verir. Kadıköy yakası bu bakımdan caz dünyasında yeni bir haberle gündeme geldi. Mutlaka görmüş olmalısınız, Kadıköy-Moda sahilinde yeni bir otel açıldı; DoubleTree by Hilton... Gerçi yapım süreci mimari doku açısından basında pek çok tartışmayı beraberinde sürüklemiş olsa da şu anda tümüyle faaliyete geçen otelin içinde ayrıca faaliyete geçen La Gazetta & Cafe Bar bundan böyle caz konserleri ve etkinlikleri bakımından başta Kadıköylüler olmak üzere cazseverleri yeni bir adrese taşımaya başlayacak gibi görünüyor.

"Caz Akşamları" isimli düzenli seriye dönüşmesi arzu edilen etkinliklerin ilki daha önce yapılmış, biz gözden kaçırdık ama ikincisini haber olarak yakalamayı başardık. "DoubleTree Moda Jazz sessions, Vol.2" adıyla 19 Nisan akşamı yeni albümünü yayınlayan ve cazda kontrbasa getirdiği olağanüstü yenilikler ve farklı icrasıyla ülkemizde de çok sayıda hayranı olan Renaud Garcia Fons cazın bu yeni adresinde sahne alacak.

La Gazetta Cafe & Bar`da Perşembe akşamı saat 21:30`da başlayacak olan performansta Garcia Fons solo yayınladığı yeni albümünde yeralan ve yine solo icralara yer verecek.

Konsere katılmak isteyen cazseverlerin kolaylık olması bakımından bilet almak için bu satıra tıklamalarını rica edelim.

Bilet fiyatlarının 40 ve 30 TL. olduğu etkinliğe katılmak için acele etmekte fayda var.

Cazkolik.com / 17 Nisan 2012, Salı

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.