WOMEX, Club Globalkan sahnesi için Türk müzisyenlerin başvurularını bekliyor!

WOMEX, Club Globalkan sahnesi için Türk müzisyenlerin başvurularını bekliyor!

Dünyanın en önemli müzik fuarı olarak her sene farklı bir şehirde düzenlenen ve sektörün önde gelen isimlerinin ağırlandığı, aynı zamanda genç yetenekler için sahne alma fırsatı sağlayan WOMEX (World Music Expo), bu sene 17 – 21 Ekim 2012 tarihleri arasında Selanik’te düzenlenecek. WOMEX Club Globalkan Sahnesi için son başvuru tarihi 11 Mayıs.

WOMEX ekibi 17 Nisan Salı akşamı Babylon Lounge’da düzenlenen ve Selanik Belediye Başkanı Yannis Boutaris’in de katıldığı bir basın toplantısında bu seneki WOMEX ve Globalkan sahnesinin detaylarını verdi.

WOMEX, diğer senelerden farklı olarak bu yıl, keşfedilmemiş yetenekler için “Club Globalkan” adı altında yeni bir platform daha oluşturuyor. Tamamen Balkan müziğine özel olacak “Club Globalkan” sahnesinde, Yunanistan ve çevresindeki ülkelerden gelen sanatçılar, üç gece boyunca dünya müziğinin en büyük müzik etkinliği sayılan WOMEX 12 Selanik’te, yerel organizatörler, plak şirketleri, festival ve konser organizatörleri ve diğer sektör profesyonellerinin önünde performanslarını sergileme fırsatına sahip olacaklar. “Club Globalkan”da sahne alacak sanatçılar, kurulan bağımsız bir komite tarafından seçilecek.

Balkan müziğine ilgi duyan ve uluslararası dinleyici kitlesine müziğini duyurmak isteyen profesyonel sanatçı veya gruplara seslenen “Club Globalkan”a katılım için son başvuru tarihi 11 Mayıs 2012.

“Club Globalkan” ile ilgili detaylı bilgi almak ve başvurularınız göndermek için: http://www.helexpo.gr/womex/eng/x7_globalkan.asp#s

Cazkolik.com / 19 Nisan 2012, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.