Limonata gibi yaz gecesinde, şurup gibi caz konseri: Till Brönner`den terapi gibi bir müzik...

Limonata gibi yaz gecesinde, şurup gibi caz konseri: Till Brönner`den terapi gibi bir müzik...

Başlığı biz bulmadık, yani tabii biz bulduk da, Till Brönner söyletti... Rahvan bir yaz gecesinde böylesi müziklerle dingin mi desek, mest etti mi desek ne desek... Bu söylediklerimizin aynısını bir baktık ki Twitter`ın caz ahalisi envai çeşidini söylemiş, hepsi de güzel söylemiş. Biz de uzun lafın kısasını bu kez bir çoğu aynı zamanda okurumuz olan sevgili Twitter`cılardan derledik ama derlemelere bir de "Till Brönner`le bir yaz gecesi fotoromanı" eşlik etsin istedik. Onu da bir yandan biz konseri izlerken bir yandan harika fotoğraflar çeken sevgili Leyla Diana Gücük halletti.

Bakın Twitter dostlarından Till Brönner gecesi yorumları nasılmış...

Alternatif-İstanbul nick`li arkadaşımız "Till Brönner bu akşam temiz performans sergiledi. Romantik bir radyo DJ`i gibi sıradaki parçayı sundu, ince espriler yaptı..."

Nihan Bora ise "Till Brönner ve ekibi Arkeoloji Müzesi`nin büyülü ortamında mest etti." yorumunda bulunmuş.

Kadın hayranların ağırlıkta olduğu yorumcular arasındaki bir başka isim Nazlı Yüksel ise "Till Brönner`le caz çok dingindi, iyi geldi" demiş.

Sabah Gazetesi yazarı, gerçek bir cazsever ve usta bir caz yazarı olan Yavuz Baydar ise "Till Brönner Quintet bu gece yaz esintisi gibi yumuşak. Herkes meditasyonda" demiş.

Mert İlkutluğ "Müze bahçesinde harika bir ortam..." yorumunda bulunmuş.

Firuzan Aydın ise başka bir noktaya dikkat çekiyor; "Ortam şahane, yaş ortalaması 45" diyor... Bize de herkes genç görünmüştü ama belki o yaşlarda olduğumuzdandır :)

Fotoğraflar için sevgili Leyla Diana Gücük`e çok teşekkür ediyoruz.

Cazkolik.com / 07 Temmuz 2012, Cumartesi


Till Brönner ile bir yaz gecesi fotoromanı...

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.