İş Sanat`ın yönetmeni Meriç Soylu`nun ani vefat haberi büyük üzüntü yarattı

İş Sanat`ın yönetmeni Meriç Soylu`nun ani vefat haberi büyük üzüntü yarattı

Dün Twitter üzerinden gelen haberi bir an kötü bir şaka zannettik, haberi okuyunca donup kaldık, durumun ciddiyetini farkedince bu kez kötü de olsa şaka olmasını diledik ama bir anda yayılan haber maalesef gerçek çıktı.


İş Sanat`ta yıllardır sayısız konsere imza atan, büyük müzisyenleri ağırlayan, her sezon bir öncekine göre daha önemli projeler hazırlayan Meriç Soylu (bildiğimiz kadarıyla) sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle evinde cansız ölü bulundu. Cazkolik olarak arada haberleştiğimiz, gelişmeleri konuştuğumuz, sık sık Radyo Cazkolik`e konuk olması için davet ettiğimiz ama bir türlü fırsat bulamadığımız değerli Meriç Hanımla en son geçen sezonun açılış / tanıtım kokteylinde görüşmüştük. Güzel bir geceydi, Meriç Hanım son derece mutluydu çünkü Sonny Rollins gibi bir daha Türkiye`ye gelir gelmez mi bilinmez bir caz devini sahnesinde ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyordu. Herkesle tek tek ilgilendi, geçen sezon olanlarla ilgili bilgi verdi. Bu kadar genç ve hayat dolu, başarılı biri için akla gelir miydi.


Cazkolik olarak bu haberden dolayı çok üzgünüz... Değerli ailesine ve İş Sanat yetkililerine, kuruma emek verenlere ve tüm İş Bankası caimasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Allahtan rahmet dilediğimiz sevgili Meriç Soylu`nun cenazesi yarın Teşvikiye Camii`nde kılınacak öğle namazından sonra ebediyete uğurlanacak.

Tüm müzik ve caz camiasının başı sağolsun...


Cazkolik.com / 11 Temmuz 2012, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

YORUMLAR

  • Tuzlalı Tayfun Çetiner
    07 Ocak 2014 Salı 10:02

    Meriç abla parlayan yıldızıydı İş Sanatın gencecik yaşta uçup gitti gökyüzüne şimdi parlayan bir yıldız gibi oralardan gülümseyip izliyordur belkide tüm sevenlerini ve yakınlarını Mevla kendisine Rahmet Eylesin... Sen Rahat uyu Meriç Soylu ablacım...

    Bu Yoruma Cevap Yazın »

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.