Yaşam Hancılar ilk albüm hayalini gerçekleştirmek için kampanyasına destek bekliyor

Yaşam Hancılar ilk albüm hayalini gerçekleştirmek için kampanyasına destek bekliyor

Her genç caz müzisyeninin hayali ilk albümünü eline almaktır... Albümler, konserler, festivallerle dolu bir kariyerin ilk adımı, binlerce cazseverle salonlarda paylaşılan ortak duyguların içinizdeki müzikle birlikte parlak metalimsi yuvarlak malzemede hayat bulması ne hoş bir duygudur... Benny Golson 1957 yılında ilk albümünü yayınlamak için New York`a gittiğinde kapağa New York`a yukarıdan bakan şehir sliuetinin önünde durduğu resmini koyar. Bu, herşeyden önce kişisel bir manifestodur. Cazın başkenti, dünyanın en önemli şehrine giden genç bir adamın gerçekleştirdiği hayalin fotoğrafıdır o...

 

Türkiye de caz müziğiyle yakından ilgili herkes Yaşam Hancılar`ın ismini bilir, bu haberi okuyan belki bir çoğumuz onu sahnede izlemişizdir de. Yaşam Hancılar şu anda Amsterdam Konservatuvarı`nın caz vokal bölümünde okuyor ve gerçekleştirmeye çok yaklaştığı ilk albüm hayalini Kasım ayında bitirmeyi planlıyor ama bunun için bir crowdfunding yani yaratıcı projeleri desteklemek isteyenlerin buluştuğu bir internet sisitesinde başlattığı kampanyaya katılmanıza ve ona ilk albümü için destek olmanıza ihtiyacı var. Yaşam Hancılar ilk albümünü kaydedebilmek için gerekli altyapıyı hazırlamış durumda, ihtiyacı olan tek şey sizlerin destek olmanız. Crowdfunding projeleri desteklemek bakımından oldukça işlevsel ve yaratıcı bir yöntem.

 

Cazkolik okurlarının ve caz çevresinin katılımı son derece kolay, pratik ve belli bir süreyle sınırlı kampanyaya iştirak konusunda oldukça istekli davranacağına ve aranan destek miktarının son güne kalmadan tamamlanacağına eminiz. Desteklerinizin birikimiyle yayınlanan albümü elinize aldığınızda arşivinizin en kişisel kayıtlarından biri olacağına da eminiz.

 

Yaşam Hancılar`ın albümünde yer alacak müzisyenler şöyle; Yaşam Hancılar (Vocal), Christian Pabst (Piano), Marco Zenini (Double Bass) ve Mauricio Ramirez (Drums)

 

Yaşam Hancılar`la kontak kurmak için ise aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz;

 

www.yasamhancilar.com
www.myspace.com/yasamhancilar
yasam@yasamhancilar.com

 

Cazkolik.com / 08 Ağustos 2012, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.