Boğaziçi Caz Korosu`ndan yeni bir altın madalya daha

Boğaziçi Caz Korosu`ndan yeni bir altın madalya daha

Boğaziçi Caz Korosu bu kez Macaristan`da düzenlenen Cantemus 9. Uluslararası Koro Festivali`nden altın madalya ile dönüyor. Boğaziçi Caz Korosu dünya çapında artık öyle bir konuma geldi ki, altın madalyanın altında başka ödüller var da eğer koro bu yarışmalarda onlardan birini kazanırsa inanın üzüleceğiz... Bizi bu güzel haberlere bu kadar alıştırdılar anlayacağınız.

 

Yeni başarı haberi bu kez Macaristan`dan... Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Cantemus Uluslararası Koro Festivali`nde yeni bir başar öyküsüne imza atan Boğaziçi Caz Korosu`na hem dünya koroları üzerinde emsalsiz konuma gelmeyi başardıkları, hem kazandıkları uluslararası başarıları ve hem de kuruluşundan itibaren koronun tümüyle bir başarı öyküsü olmasından ötürü hepimiz teşekkür ediyor, gurur duyuyoruz.

 

Cazkolik.com / 25 Ağustos 2012, Cumartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

YORUMLAR

  • Tenise Yalçın
    25 Ağustos 2012 Cumartesi 08:48

    Boğaziçic Caz korosu; Masis Arama Gözbek, sevgilerimizi göderiyor; seni arkadaşlarını kutluyorum. Sağolu, varolu, Türk"ün sesini bir kez daha dünyaya duyurdunuz. NİCE ALTIN MADALYALARA... Cazkolik; Gençlerimizin yanında olduğunuz için sizleri ayrıca kutluyorum.

    Bu Yoruma Cevap Yazın »

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.