Sanatın başkenti New York, Broadway`ın müzikal şovlar dünyasını Haldun Dormen ile gezmeye ne dersiniz...

Sanatın başkenti New York, Broadway`ın müzikal şovlar dünyasını Haldun Dormen ile gezmeye ne dersiniz...

Turizm firmalarının konunun uzmanı ve ülkenin önde gelen isimleriyle hazırladığı kültürel turlar hayatımıza girdi gireli meraklı ve ilgili insanlar için dünya daha da küçüldü. Artık, örneğin Edingburg Caz Festivali konserlerine kültür turu içinde gidebiliyor, Fransa`da üzüm bağlarında şarap tadımına katılıyor, dünyanın büyük müzelerini uzmanlar eşliğinde gezebiliyor, İskoçya dağlarındaki yıllanmış malt viski damıtım merkezlerini ziyaret edebiliyorsunuz. Bu listeyi uzatmak mümkün ama bu haberin konusu olan kültür etkinliği ise özelikle bizim okurumuzun önemli bir kısmının ilgisini çekecek özellikte...

Haldun Dormen ile Broadway`i gezmek, müzikalleri izlemek ister misiniz?

Letsinterstar isimli şirket "Ünlüler Rehberin Olsun" sloganıyla yola çıkarak tematik turlar kavramına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Amerikan rüyasının tam ortasında duran kavramlardan biridir Broadway müzikalleri. Hele bu müzikalleri bir duayen, Haldun Dormen ile beraber gezmek bambaşka bir deneyim olacak kuşkusuz.

Tur kapsamında Broadway`in ödüllü müzikallerinden Once, Cirque De Soleil, Ricky Martin ve Elena Roger`lı Evita`yı Haldun Dormen rehberliğinde ve yorumlarıyla izleme olanağı sunan firma tur kapsamında ayrıca Özgürlük Anıtı`na düzenlenecek yatla geziyi ve Yale Üniversitesi`nde Haldun Dormen onuruna verilecek kokteyle katılımı da dahil ediyor.

Turun konaklaması da Manhattan`ın merkezinde Hilton`da yapılırken, New York`un gözde restoranlarında yemeklerden tutun da New York hayatının içine dahil olma aktivitesi de turun kapsamında yaşanabilecek etkinlikler arasında.

Tur ile ilgili özel açıklama yapan Dormen; "Oyunları görmek bana büyük keyif verecek, böyle bir grup ile gitmek enteresan gelecek. Sevdiğimiz lokantalara, müzelere gitmek ve oraları yeniden ziyaret etmek benim için de çok ilginç bir olay. Bu yüzden gerçekten heyecanla bekliyorum. Bir de okuduğum Yale University Drama Okulu benim için bir davet yapacak, orayı ziyaret edeceğiz, onlarda bizi büyük bir merakla bekliyorlar, oraya tekrar bir dönüş yapmam ve oradaki oyuncularla (öğrenci oyuncularla) sohbet yapmam benim için ayrı bir keyif olacak.” diyor.

Böyle bir kültürel etkinliğin çok kişinin ilgisini çekeceğine eminiz, detaylar hakkında bilgi almak için letinterstar.com/ adresini ziyaret edebilir, ayrıntıları buradan öğrenebilirsiniz.

Cazkolik.com / 29 Ağustos 2012, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.