İstanbul Jazz Center sezonu Paticia Barber ve Chriss Bennett ile açıyor

İstanbul Jazz Center sezonu Paticia Barber ve Chriss Bennett ile açıyor

Başlayan sezona ilişkin yeni haberler gelmeye devam ediyor. İş Sanat salonuyla ilgili son haberimizin ardından bu kez İstanbul`un bir diğer önemli caz kulübü İstanbul Jazz Center 25 Eylül akşamı Patricia Barber konseriyle başlatacak. İlk önce 2 gece olarak duyurulan konserler gelen son bilgiye göre sadece 25 Eylül akşamı (yani yarın) tek etkinlik olarak gerçekleşecek. Patricia Barber`ın İstanbul Jazz Center`da gerçekleştireceği gece Nat King Cole Trio konseri olarak duyuruldu. Barber`ın son yaptığı albümlerden biri Gershwin üzerine yorumladığı şarkılardan oluşuyordu ve caz dünyasında hayli ilgi gören bir albüm oldu, belki de şimdi Nat King Cole ile ilgili böyle bir albümü yakında yine Barber`ın sesinden dinleyeceğiz, kimbilir.

 

Yeni sezonun ikinci konseri ise Patricia Barber`ın ardından kadın caz vokalin bir başka önemli ismi olan Chris Bennett ile 27, 28 ve 29 Eylül 3 akşam olmak üzere devam edecek. Chris Bennett Quartet olarak sahne alacak. 64 yaşındaki usta ses uzun yıllardır caz vokalin önde gelen isimlerinden biri. Grammy adaylığı olan usta ses aynı zamanda iyi bir piyanist, sahnesinde çalarak söyleyen Bennett dikkatli Cazkolik takipçilerinin de yakından tanıdığı bir isim. 2010 tarihli albümü Sail Away, The Tahiti Sessions hem günün albümü olarak sitede yer almıştı hem de bazı parçalarını playlistlerde dinlemiştik.

 

İstanbul Jazz Center`ın gerçekleşecek diğer projeleriyle ilgili bilgileri de belli oldukça buradan duyurmaya devam edeceğiz.

 

Biletleri Biletix`te bulabilir ya da doğrudan klüpten satın alabilirsiniz.

 

Cazkolik.com / 24 Eylül 2012, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.