Bayram tatilinde latin caz keyfi yaşamak ister misiniz?

Bayram tatilinde latin caz keyfi yaşamak ister misiniz?

Emir Ersoy`un son çalışması Karnaval`ı müzikseverler çok sevdi. Bizim de Cazkolik olarak hem Radyo Cazkolik`te hem de sevgili Cenk Erdem`in yaptığı özel röportajda yer verdiğimiz albümle ilgili gün geçmiyor ki yeni bir etkinlik haberi gelmesin. Eh, maaşallah havalarda geçip giden bir kaç günlük soğuma dışında yazı hiç aratmıyor, eminiz bu durum organizatörleri de harekete geçmeye teşvik ediyordur.

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne hem uzamaması hem de tatilini uzatmak isteyenler için sanki açık kapı bırakan bir şekil alması İstanbulluların önemli bir kısmını bayramı şehirde sevdikleriyle geçirme kararı almalarına neden oldu. Şehirde kalacaklar için caz ve müzik etkinlikleri hız kesmeden devam edecek görünüyor. Bize gelen haberler bu yönde. Gelen haberlerden biri de Emir Ersoy ve yeni albümü Karnaval ile ilgili. İstanbulun Avrupa yakasında yaşayıp da latin caz ve Emir Ersoy`un pop hitlere yaptığı latin caz yorumlarıyla eğlenceli, bol danslı bir gece geçirmek isteyenler 25 Ekim Perşembe akşamı Beyoğlu`nun ünlü Cezayir sokağındaki Sakman Klüp`te soluğu alabilirler. İstanbulun Anadolu yakasında yaşayanlar ise soluğu bir sonraki gün, 26 Ekimde Bağdat Caddesi`nin gözde mekanlarından Sangria`da alabilirler. Müzik ve dansla dolu harika bir gece yaşayacaklarını garanti ediyoruz.

Emir Ersoy Cuban Jazz Quartet olarak sahne alacak ekipte sürpriz olarak Gloria Estefan, Marc Anthony, Dizzy Gillespie, Paul Simon, Dave Valentine, Eddie Palmieri, Ruben Blades, Dave Grusin gibi büyüklerle yıllarca çalışmış Robby Ameen gibi bir usta davulcu da var. Ekibin kalanı ise şöyle; Piyano çalan Emir Ersoy ve davulda Robby Ameen`e basta Eylem Pelit, trompette ise Barış Yazıcı eşlik edecek.

Gecelere büyük bir ilgi oacağını varsayarsak bir an önce yer ayırtmanızda fayda var diyebiliriz.

Cazkolik.com / 18 Ekim 2012, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.