Caz sahnemizin yıllardır sürdürülen kalıcı etkinliklerinden Jazz Open Mic 5. sezonuna Nardis`te başlıyor.

Caz sahnemizin yıllardır sürdürülen kalıcı etkinliklerinden Jazz Open Mic 5. sezonuna Nardis`te başlıyor.

"Caz söylemek ister misin? Mikrofon senin!" sloganıyla 7 Kasım Çarşamba akşamı 21:30`da beşinci sezonuna başlayacak olan Jazz Open Mic son yıllarda düzenli sürdürülen caz etkinlikleri bakımından ülkemizin en istikrarlı projelerinden biri. NU-DC Organizasyon tarafından hayata geçirilen proje bu yıl beşinci sezonunu yaşayacak. Proje, sahnede yer alan `house band`in usta müzisyenleri eşliğinde caz dinlemek isteyenleri interaktif bir sahne ortamına davet ediyor.

Sahnede ben de herkes kadar iyi söyleyebilirim diyorsanız, ülkenin en önemli caz klübünün dünyanın en önemli müzisyenlerini ağırlamış sahnesinde özel bir anı yaşamak istiyorsanız, sahneye çıkıp bir şarkı boyunca olsun sizi dinleyenleri etkileyebilirim diyorsanız, deneyiminizi medeni cesaretle yaşanacak güzel bir anın keyfi olarak düşünüyorsanız Jazz Open Mic 7 Kasım Çarşamba akşamı sizi bekliyor! Kimbilir, belki de yepyeni ve mükemmel bir sesle tanışacağız, caz dünyamız harika bir vokalist kazanacak. Sizler bunu denemeden ne siz ne de bizler bilebiliriz!

Jazz Open Mic gecelerinde ayrıca sürpriz hediyeler, heyecan verici fırsatlar ünlü caz vokalisti Elif Çağlar`ın sunumu ve sesiyle kendini denemek isteyen ve keyif almak isteyen herkesi bekliyor.

7 Kasım akşamı Elif Çağlar`a eşlik edecek müzisyenler piyanoda Uraz Kıvaner, kontrbasta Baran Say ve davulda Ediz Hafızoğlu olacak.

Nardis Jazz Club; Kuledibi Sokak, No:14, Galata İstanbul. Tel: 0 212 244 6327

Rezervasyon için: 0 212 292 3242

Cazkolik.com / 05 Kasım 2012, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.