11. Amatör Caz Müzisyenleri Festivali başlıyor...

11. Amatör Caz Müzisyenleri Festivali başlıyor...

2003 yılından bu yana düzenlenen ve amatör caz müzisyenlerine sahne imkanı veren ülkenin tek Amatör Caz Müzisyenleri Festival`i 12, 13 ve 14 Mart tarihlerinde 11. kez düzenlenecek.

Türkiye’nin dört bir yanındaki caz müzisyenlerine sahne imkanı tanıma ve caz müziğini kampüs ortamında öğrencilerle buluşturma şiarıyla 10 yıldan bu yana her yıl Mart ayının 2. haftası, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu’da düzenlenen festival geçen yıl 10. senesini içlerinde Jehan Barbur, Onur Aymergen, Merih Aşkın, Serhan Erkol, Ediz Hafızoğlu, Meltem Ege, Erdinç Aktuğ, Funda Sezen gibi aktif caz sahnesinin tanınmış isimleriyle renkli bir şekilde kutlamıştı. Geçmiş festivaller hakkında klübün internet sitesi üzerinden daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz ama gelin önce bu senenin detaylarına bakalım.

11. Amatör Caz Müzisyenleri Festivali 12, 13 ve 14 Martta...

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu`da gerçekleşecek konserlerde bu yıl sahne Cenk Erdoğan Trio, Nox Jazz Quartet, Esra Kayıkçı & Take Four, Mauna Kea ile Gülşah Sever, Ayça Ezgi Kızıldere, Nilay Tezsay, Esra Kayıkçı ve Su İdil`le Boğaziçi Caz Korosu`ndan müzislenlerin eşliğinde kısa adı Türkay olan Türk Armoni Yıldızları konserleriyle üniversite kampüsü cazla arınacak.

Konser programı;

12 Mart / Açılış gecesi konseri: Cenk Erdoğan Trio (20:00)

13 Mart / Nox Jazz Quartet (18:00)

13 Mart / Türk Armoni Yıldızları (20:00)

14 Mart / Esra Kayıkçı Take Four (18:00)

14 Mart / Kapanış gecesi konseri: Mauna Kea (20:00)

İletişim için:

facebook.com/anadolucaz

caz.anadolu.edu.tr

Cazkolik.com / 01 Mart 2013, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.