Jazz Company sezonu sevgili dostumuz Cenk Erdem`in özel hazırladığı caz ve dans gecesiyle kapatacak.

Jazz Company sezonu sevgili dostumuz Cenk Erdem`in özel hazırladığı caz ve dans gecesiyle kapatacak.

"Caz ve Dans" gecesine konuğumuz olarak katılacak talihli okurlarımız belli oldu; Sn. DENiZ AYMAN ve Sn. CiHAN GAYTANOĞLU`na (+1 misafirleriyle birlikte) güzel bir caz ve dans gecesi geçirmelerini dileriz.


Cazkolik için iki özel isimdir sevgili Cenk Erdem ve Jazz Company... Taksim Elite World Hotel bünyesinde yer alan Jazz Company benzerini nerdeyse hiç bir 5 yıldızlı otelin yapmadığını yaparak üç sezondur sonbahar, kış ve bahar ayları boyunca sahnesinde harika konser ve müzisyenlere yer veriyor.

Ve tabii Cenk Erdem... Sevgili dostumuz yazıları ve röportajlarıyla Cazkolik okurunun merakla okuduğu sayısız yazı ve röportajında latin, soul, pop ve caz dünyasının dünyaca ünlü isimleriyle birbirinden güzel söyleşilere imza attı. Hala da devam ediyor. Sadece o kadar da değil, özellikle popüler müzik üzerine ülkemizin az sayıda uzman isimlerin başında gelen Cenk Jazz Company`nin sezon kapanış gecesi için özel bir konsept hazırladı ve şimdi herkesi bir sezonu daha sevgiyle kapatmak üzere sizleri geceye bekliyor.

Üstelik sevgili Cenk 2 (çift) okurumuzu da Cazkolik davetlisi olarak gecede ağırlamayı istiyor...

"Bir yanım dans, bir yanım caz" adını verdiği gecede doyasıya güzel müzik dinleyecek, doyasıya dans edeceksiniz... DJ setinde Cenk`in olduğu gece boyu cazın en canlı ve dinamik parçaları, harika sesler, şarkılar ve ritmik melodilerle Cumartesi gecesinin tadını çıkaracaksınız.

Saat 22:00`de başlayacak olan canlı performansa Cazkolik davetlisi olarak katılmak çok kolay, yapmanız gereken tek şey "CAZ ve DANS" yazıp posta@cazkolik.com adresine adınız, soyadınız ve cep telefon numaranızla başvurmak olacak. Siz ve beraberinizdeki misafiriniz geceye ücret ödemeden katılacak ve üstelik bir ücretsiz içkiyi de beraberinde içebileceksiniz.

Herkesi Jazz Company`nin harika caz ve dans gecesine bekliyoruz.

Etkinlik tarihi: 1 Haziran 2013, Cumartesi
Saat: 22:00
Adres: Jazz Company, Elite World Hotel
Şehit Muhtar Cad. No:42,
Taksim, İstanbul
Rezervasyon için tel: 0 212 313 8383

Cazkolik.com / 29 Mayıs 2013, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.