Yıllarca dinleyicilerince Pazar sabahlarının vazgeçilmezi olan "Reha Sezgin ile 60`lı Yıllar" yeniden başlıyor!

Yıllarca dinleyicilerince Pazar sabahlarının vazgeçilmezi olan "Reha Sezgin ile 60`lı Yıllar" yeniden başlıyor!

Reha Sezgin ile 60`lı Yıllar radyo programı 2 Haziran Pazar sabahından itibaren yayınlanmaya başladı. İlk programı dinlemek için lütfen bu satıra tıklayın.


Yıllarca radyolarda yaptığı programlar sayesinde zaman içinde biriktirdiği özel sevgi ilişkisiyle binlerce müziksever tarafından programları ilgiyle takip edilen Reha Sezgin bundan böyle artık her Pazar yenilenen programlarıyla Radyo Cazkolik`te dinleyicileriyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

Reha Sezgin`in dinleyicisi gözünde özel bir programcı yapan yanı onun dinleyicisiyle kurduğu dolaysız sevgi ve müzik aşkı oldu. Kendine özgü hitabıyla dinleyicisi arasında özel bir dil geliştiren sevgili Reha Bey programlarında altmışlı yılların ölümsüz müziklerine yer vermeye devam edecek.

"Reha Sezgin ile 60`lı Yıllar" yeniden dinleyicisiyle buluşuyor...

Günümüzün müziğini şekillendiren müzik tarihinin en önemli dönemi, popüler müziklerin bugün gördüğü büyük ilginin mayası altmışlı yıllarda atıldı. Dönemin getirdiği özgürlük rüzgarları, kısa sürede dünyayı saran çiçek çocukları hareketi, `savaşma barış` sloganları, her yanı saran sevgi ve aşk şiarları dünyayı başka bir gözle görmek ve yaşamak isteyen bir kuşağın yetişmesine, içinde bulunduğumuz kozayı değiştirip sevgiyi ve aşkı hüküm kılmaya çalışan insanların artmasına neden oldu. Müzikte heyecan verici gelişmelerin yaşandığı altmışlı yılları yakalayarak yaşayan Reha Sezgin kendi hayatını hala bu duygular üzerine kuran ve yaşayan bir müziksever.

Programlarında temel olarak altmışlı yılların müziğini gözeten bir yayın yapan Reha Sezgin müziğin türlerinde değil içinde barındırdığı aşk ve sevgi temalarında  ifade gücünü buluyor ve dinleyicisiyle bu duyguları paylaşıyor.

Sevgili Reha Sezgin için Radyo Cazkolik bundan böyle umarız yıllarca dinleyicisine nice güzel müziklerle sesleneceği bir yuva olur. İnternet artık günümüzün en önemli ifade alanı. Üstelik artık "Reha Sezgin ile 60`lı Yıllar" her gün ve 24 saat elinizin altında olacak.

"Reha Sezgin ile 60`lı Yıllar" artık her an bir tık uzağınızda...

Farklı bir programları yayıncılığı uygulayan Radyo Cazkolik günümüz şartlarında programları haftanın belli bir günü ve saatine sıkıştırmak yerine dinleyicinin dilediği an, gün ve saat bir tıkla uzanacağı yeni bir anlayışla yayınlıyor. Kaçırdım sorunu yok, ne çaldı, sözleri neydi, hangi mesajı verdi, tüh ne dedi, o şarkının sözleri neydi gibi dertler artık sona eriyor... Çünkü hafta boyu yayında olan program Pazar sabahından Pazar sabahına yenisiyle değişecek ve önceki program ise arşivdeki yerini alarak yeni dinleyicilerle buluşmaya devam edecek. Radyo programları hafızamızdaki müzik dağarcığına dönüşecek.

Sevgili Reha Sezgin ve radyo dostları, Radyo Cazkolik`e hoş geldiniz diyor ve 2 Haziran 2013 Pazar sabahından itibaren herkesi "Reha Sezgin ile 60`lı Yıllar`a bekliyoruz.

Cazkolik.com / 30 Mayıs 2013, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

YORUMLAR

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.