İstanbul Caz Festivali Temmuzda gerçekleşecek festival programında yapılan değişiklikleri duyurdu.

İstanbul Caz Festivali Temmuzda gerçekleşecek festival programında yapılan değişiklikleri duyurdu.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından 1994 yılından bu yana her yıl Temmuz ayında düzenlenen ve bu yıl 20. defa izleyicilerle buluşacak İstanbul Caz Festivali programında bazı değişiklikler yapılmıştır.

20. İstanbul Caz Festivali kapsamında yapılacağı duyurulan Erkan Oğur ve The Sanlıkol Hybrid Jazz Orchestra (5 Temmuz Cuma), Bryan Ferry (8 Temmuz Pazartesi) ile festivalin 20. Yıl Özel Projesi olarak planlanan “Cazın İlk Sesi Sevinç Tevs Anısına” (11 Temmuz, Perşembe) konserleri bu yıl gerçekleştirilemeyecektir. Bu konserler, koşullar el verdiği takdirde 21. İstanbul Caz Festivali’nin programına dâhil edilecek ve 2014 yılında düzenlenecektir.

Festivalde bu yıl 6 Temmuz Cumartesi günü yapılacağı duyurulan Tünel Şenliği kapsamındaki açık hava konserleri Beyoğlu ve Tünel bölgesindeki iç mekânlara taşınacaktır. “Tünel Konserleri” başlığı altında yedi farklı mekânda gerçekleştirilecek etkinlik bu yıl ücretsiz olarak düzenlenecek, sadece Hollanda Konsolosluğu’nda verilecek konserlere kısıtlı kapasite nedeniyle bilet ile girilebilecektir.

9 Temmuz Salı akşamı Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde yapılacağı duyurulan Bob James, David Sanborn, Steve Gadd ve James Genus’un “Quartette Humaine” başlıklı konseri ise Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Bu konser için alınan biletler, yeni mekânda da geçerli olacaktır.

İKSV tarafından, 16 yıldan bu yana Garanti Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen festivalin diğer konserleri planlandığı gibi devam edecektir. Alicia Keys, John Legend, Melody Gardot, Anat Cohen, Dee Dee Bridgewater ve Ramsey Lewis gibi müzisyenlerin yer alacağı programda başka bir değişiklik olması durumunda cazseverler, festivalin resmi web sitesi caz.iksv.org ile sosyal medya kanalları aracılığıyla bilgilendirileceklerdir.

Değişiklik yapılan konserlerin biletlerini iade etmek isteyen izleyiciler, biletleriyle birlikte satın alımı gerçekleştirdikleri gişeye (Ana Gişe’den alanlar pazar günleri hariç her gün ?10.00-18.00 arasında İKSV’ye, Biletix’ten alanlar herhangi bir Biletix satış noktasına) başvurabilirler.

Cazkolik.com / 20 Haziran 2013, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.