Cazın usta gitaristi Yavuz Akyazıcı hikaye tadında kaydettiği müzikleriyle dolu yeni albümü "Short Stories"i yayınladı.

Cazın usta gitaristi Yavuz Akyazıcı hikaye tadında kaydettiği müzikleriyle dolu yeni albümü "Short Stories"i yayınladı.

Yavuz Akyazıcı`nın yeni albümünü Cazkolik Shop`tan satın almak için bu satıra tıklayın lütfen.


Yavuz Akyazıcı, “Turkish Standarts Vol. 1” ve “Bridge” albümlerinin ardından üçüncü albümü “Short Stories”i, 4 Ekim’de Esen Müzik etiketiyle yayımladı. ??Albümde yer alan bestelerin kendine bir hikâyeleri olan “Short Stories” albümü, Yavuz Akyazıcı’nın dokuz orijinal bestesinden oluşuyor. 4 Ekim’de yayımlanan albümün eserleri ve aranjmanları sanatçıya ait.

“Short Stories” adını alan albüm hakkında: “Bu şarkıların her biri, hayatımın belli dönemlerinden özel birer hikâye anlatmakta. Bunlar çok daha büyük hikâyelerin birer parçası fakat anlamları bende saklı. Kayıt günü eğlenceliydi. Bu iki gün boyunca mükemmel vakit geçirdik diyebilirim. Sekiz şarkıya kadar canlı kaydettik ve çok fazla doğaçlama gerçekleşti. Neticede sonuçlardan çok mutluyuz.” diyor Yavuz Akyazıcı.

Saksafonda Yahya Dai, basta Volkan Hürsever ve davullarda Cengiz Baysal’ın eşlik ettiği albümde, tüm gitarlarını da Yavuz Akyazıcı çaldı. Özel çizimden oluşan albüm kartonetinin illüstrasyonu Pelin Kırca, grafik tasarımı Nazlı Kaptan fotoğrafları ise, Eda Kızıl imzası taşıyor. ??Yavuz Akyazıcı’nın üçüncü stüdyo albümü “Short Stories”,  4 Ekim’den beri raflarda.

Cazkolik.com / 28 Ekim 2013, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.