"Caz Ağacı" yeni yılın ilk projesi Miles Davis parçaları için yazılmış yeni sözlerle geliyor

"Caz Ağacı" yeni yılın ilk projesi Miles Davis parçaları için yazılmış yeni sözlerle geliyor

Ülkenin en uzun soluklu caz projelerinden Caz Ağacı yeni yılla birlikte 4. sezonunu yaşıyor. Başta böyle bir projeyi dört yıl boyuna ayakta tutan ve zamanla kendi takipçisini oluşturur hale getiren Nu-Dc`ye özel bir teşekkür göndermek gerek.

 

Yeni yılla birlikte yeniden işe koyulan "Caz Ağacı" 1 Şubat Cumartesi gecesi gerçekleşecek yeni etkinliğinde hayli ilginç bir konsept ortaya çıkarmış.

 

 

Trompet dahileri vokallerle renkleniyor

 

 

Yukarda okuduğunuz sloganla özetlenen gecenin ana teması Miles Davis ama nasıl? Vedat Özdemiroğlu ve Hande Soral birlikte sunacağı gecenin orkestrasında piyanoda Serkan Özyılmaz, kontrbasta Volkan Topakoğlu ve davulda Ediz Hafızoğlu yer alırken trompette ise ülkemizin en saygın trompet sanatçılarından İmer Demirer Miles Davis`in ruhuna bol bol selam ve saygı gönderecek.

 

 

Projenin esas ilginç yanı vokaller

 

 

Şöyle ki; günümüz yerli caz sahnesinin üç önemli kadın sesi; Sibel Köse, Ece Göksu ve Elif Çağlar bir çoğunu Miles Davis`den tanıyıp sevdiğimiz caz parçalarının, standartlarının bazılarını yeni sözler yazılmış haliyle seslendirecekler. Bu sayede daha önce hiç duymadığımız yeni şeyler dinleme fırsatımız olacak.

 

Bakalım nasıl olacak? Heyecanla bekliyoruz! Cazkolik olarak biz de orada olup hem bu ilginç geceyi yerinde izleyeceğiz, hem de gecede olup biteni, özellikle sözler yazılmış haliyle Miles parçalarını konser sonrasında sizlere aktaracağız. Siz de orada olun. hep birlikte izleyelim!

 

Yer: Salon İKSV
Başlama Saati: 22:30
Giriş Ücreti: Ayakta Tam: 30 TL., Öğrenci: 20 TL.
(Biletler Biletix ve Salon gişesinde)

 

Cazkolik.com / 27 Ocak 2014, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.