SOMA için MüZiK

SOMA için MüZiK

13 Mayıs tarihinde yaşanan ülkemizin en büyük ve en acı maden kazası Soma faciasının ardından tüm etkinliklerini iptal eden Babylon ve PozitifLive Mayıs sonu ve Haziran aylarında gerçekleşecek konser gelirlerinin tamamını ise Soma`da hayatlarını kaybeden ailelerinin yaralarının sarılmasına destek olmak için bağışlayacak. Aşağıda, bu konuda yapılan geniş açıklamayı ve detayları okuyabilirsiniz.

 

Cazkolik.com / 20 Mayıs 2014, Salı

 


 

Değerli Davetlilerimizin Dikkatine,

 

13 Mayıs tarihinde Soma’da meydana gelen ve hepimizi derin üzüntüye boğan maden ocağı felaketi sebebiyle, yarın Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda gerçekleştirmeyi planladığımız 25. yıl etkinliğimizi ileri bir tarihe ertelemiş bulunuyoruz.

 

21 Mayıs`ta gerçekleşmesi planlanan Sun Ra Arkestra konseri Soma İçin Müzik girişimimiz kapsamında Babylon Asmalımescit’te gerçekleşecektir.

 

Soma için Müzik girşimine dahil olan etkinliklerden aldığınız her bilet Soma`ya destek olarak bağışlanıyor. Daha çok kişi destek verebilsin diye bilet fiyatları 10 TL`den başlıyor. Biletix kanalları üzerinden alacağınız her konser bileti aynı zamanda bağışa destek olacak. Bu girişime şu etkinlikler de dahil:

 

20-21 Mayıs: Sun Ra Arkestra Babylon Asmalımescit
22 Mayıs: Belleruche
24 Mayıs: Babylon Soundarden Festival
14-15 Haziran: One Love Festival
19 Haziran: Travis
20 Haziran: Bob Dylan
24 Haziran: Pixies

 

Saygı ve sevgilerimizle,
Pozitif Ailesi

 


 

 

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.