Ada Bosphorus Kuruçeşme Konserleri caz ve cazımsı üç konser düzenliyor

Ada Bosphorus Kuruçeşme Konserleri caz ve cazımsı üç konser düzenliyor

Değerli okurumuz, bu akşam Kuruçeşme Ada Bosphorus`da Şenay Lambaoğlu yeni albüm caz konseri davetiye etkinliğini kazanan sayın ÖZGE ALTÜRKAN, MiNEL KÜMELER ve DUYGU YILMAZ olmuştur. Tebrik eder, güzel bir konser dileriz. Akreditasyon mailleri adreslerinize gönderilmiştir.

 


 

Müzikte yaz hareketliliği başlıyor. Şu yağmurlar bitip, gece boğaz yıldızlarla dolduğunda (bu yağmurlar yağsa dert, yağmasa kuraklık başka dert) Kuruçeşme Ada Bosphorus`ta cazla başlayıp, cazımsı ile devam edip, caz olmayanla biten üç konser izleyeceğiz.

 

Bakalım neler var?

 

Şu sıralar caz vokalde en çok çalışan isimlerin başında Şenay Lambaoğlu geliyor. Yeni albümü "Zarf Tümleci"ni yayınladığından beri takip ediyoruz adeta boş günü yok. Cazkolik olarak en yoğun ilgi gören köşemiz Türkiye`nin Caz Takvimi`ni takip ediyorsanız konserlerden günlük olarak haberdarsınız demektir. 11 Haziran Çarşamba akşamı Ada Bosphorus konserlerinin açılışını yapacak olan Şenay Lambaoğlu yeni albümünden şarkılar seslendireceği gibi farklı şarkıların da yer aldığı geniş bir repertuvarla sahnede olacak.

 

Üç konserlik serinin ikincisi son dönemin ilgi çeken gruplarından 4 Vokal 13 Haziran Cuma akşamı eğlenceli repertuvarlarıyla Ada Bosphorus dinleyicisine güzel bir gece yaşatacak.

 

Konser serisinin sonuncusu ise caz olmayan bir proje. Karışık Kaset, rock müziğin efsaneleşmiş şarkılarını 14 Haziran Cumartesi gecesi Ada Bosphorus sahnesinde seslendirecek.

 

Ada Bosphorus Kuruçeşme Migros`un hemen yanında. Konserlerin 21:30`da başlayacağını ve 0 212 263 9003 numaralı telefondan irtibat kurabileceğinizi haberimizin son notu olarak belirtelim.

 

Cazkolik.com / 07 Haziran 2014, Cumartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.