23 Haziran`dan itibaren "Arşivimden Mikrofona" ile caz tarihinin derinliklerini keşfetmeye hazır olun!

23 Haziran`dan itibaren "Arşivimden Mikrofona" ile caz tarihinin derinliklerini keşfetmeye hazır olun!

Radyo Cazkolik programları çoğalıyor, içerdiği müzikal portrenin zenginliği her programcı dostumuzun engin bilgisi ve caza olan sevgisi sayesinde artıyor.

 

23 Haziran tarihini bir kenara not edin...

"Arşivimden Mikrofona" başlıyor...

Sevgili dostumuz Murat Özdoğan ile uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğümüz yeni program artık yayına başlamaya hazır... Gün sayıyor...

"Arşivimden Mikrofona" Murat Özdoğan`ın otuz yılı aşkın süre boyunca gerek yurtiçinde, gerek yurtdışında yaşadığı dönemlerde bir tutku gibi hayatının çok önemli bir bölümünü oluşturan caz ve müzik sevgisinin bir sonucu olarak tek tek satın alarak biriktirdiği binlerce plak, CD, kitap, kaset, dergi, gazete, makara bantlar ve müzik aletleri mikrofondan dinleyiciye yansıyacağı özel bir program olacak. Seçilen hepsi birbirinden güzel bu müziklere anılar eşlik edecek. Dinlediğimiz sanatçının parça ve albümle ilgili notları hafızalara not düşülecek. Anekdotları paylaşılacak. Radyo Cazkolik`in bir geleneği olarak kaydedilen her bir program havada kaybolup gitmeyeceği için yıllar sonra bile hala aynı keyifle dinleniyor olacak. Kimi zaman bir konukla birlikte caz tarihinin derinliklerine yolculuklar yapılacak ya da bugününe ilişkin konuşulacak. Kimi zaman sadece plaklarla birlikte mikrofon başında olunacak.

23 Haziran tarihini bir kenara not edin... Yaz güzel geçecek...

Murat Özdoğan kimdir?

Murat Özdoğan İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümlerinden mezun olduktan sonra Lisans Üstü Eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası İşletme Yönetimi İhtisas Programında tamamlamıştır.

30 seneyi aşkın süredir, yurt içi ve yurt dışında, ilaç şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği ve genel müdürlük dahil olmak üzere çeşitli pozisyonlarda görev almış olan Özdoğan halen kurucu ortağı olduğu “inspired minds” (im Eğitim Hizmetleri ve Danışmanlık Ltd. Şti.) yönetim danışmanlığı şirketinin eş başkanıdır.

Özellikle vizyon ve strateji oluşturma, liderlik, marka ekibi yönetimi ile birlikte yönetici gelişim programlarında koçluk ve mentorluk yapan Murat Özdoğan aynı zamanda üniversite-özel sektör işbirliği çerçevesinde sertifika programları düzenlemekte, ‘İlaç Endüstrisinde Yönetim’ Tezsiz Yüksek Lisans Programında dersler vermekte, çeşitli sempozyum ve seminerlerde konuşmacı olarak yer almaktadır.
Evli ve bir çocuk sahibi olan değerli programcımız başta müzik, eczacılık tarihi, Coca Cola, oyuncak ve yeme-içme olmak üzere birçok alanda 40.000’i aşkın parçadan oluşan geniş bir koleksiyona sahiptir.
Koleksiyonları içerisinde 7.000’i aşkın parça ile önemli bir yer tutan müzik alanında 33-45’lik plak, CD, kaset, kitap, dergi, gazete, müzik aletleri olmak üzere önemli bir arşive sahiptir.

Cazkolik.com / 13 Haziran 2014, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

YORUMLAR

  • Sedef Atmaca
    14 Haziran 2014 Cumartesi 12:10

    Geçmişten geleceğe muhteşem bir caz yolculuğunun başlayacağı 23 Haziran tarihini iple çekiyorum. Başarı dileklerimle...

    Bu Yoruma Cevap Yazın »
  • Armağan Ener
    15 Haziran 2014 Pazar 07:28

    Sevgili Murat, tüm çalışmalarında olduğu gibi bu programda da çok başarılı olacağına ve ülkemizde caz severlerin çok beğenisini kazanacağına inanıyorum. 23 Haziran da radyo başında olacağım. Sana ve Tüm program yapımcısı dostlara gönülden başarı dileklerimle, selam ve sevgilerimle

    Bu Yoruma Cevap Yazın »
  • Saygun Arpalı
    17 Haziran 2014 Salı 01:12

    Başarılar dostum ,müzikseverlerin kalplerinde iz bırakacağına yürekten inanıyorum.Sevgiler.

    Bu Yoruma Cevap Yazın »

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.