Mozaik tüm arşivini derleyip yayınladığı "Külliyat" için imza günü ve konserler düzenliyor.

Mozaik tüm arşivini derleyip yayınladığı "Külliyat" için imza günü ve konserler düzenliyor.

Türk popüler müzik tarihinin en önemli gruplarından Mozaik kurulduğu seksenli yılların başından itibaren doksanların ortalarına kadar yayınladığı albümleri bu yaz 6 CD`li özel bir box sette yayınladı. Yayınlar yayınlamaz da müzikseverlerden yoğun ilgi gören Külliyat çok satan albümler arasına hızla girdi.

 

Külliyat`ın yayınlanmasının ardından setle ilgili konser ve tanıtım etkinliklerini hızla hayata geçirmeye başlayan topluluk üyeleri ilk olarak 9 Kasım Pazar günü Beyoğlu Mephisto`da özel bir imza günü düzenleyecek. Tüm grup üyelerinin katılacağı imza gününde saat 16:00`dan itibaren Ayşe Tütüncü, Saruhan Erim, Bülent Somay, Timuçin Gürer, Mehmet Taygun, Serdar Ateşer, Ümit Kıvanç, Sumru Ağıryürüyen, Mehmet Tütüncü, Ezel Akay, Levon Balıkçıoğlu ve Yağız Üresin imza gününde olacak.

 

 

Külliyat box setin içinde hangi albümler var?

 

 

Külliyat kutusunun içinde 6 CD var; bunlar kaset olarak bilinen "Ölümden Önce Bir Hayat Vardır", "Ardından", "Çook Alametler Belirdi", "Plastik Aşk" albümleri  + Yayımlanmamış Beste ve Yorumlarımızı içeren 2 de Bonus CD; ayrıca kutuda detaylı bir de kitapçık bulunuyor, yazı, fotoğraf, parça bilgileri, tarihçe, vs. içeren.

 

Grup için bu çalışma 2010 Ağustos`unda başlayıp 2013 Şubat`ında biten 2,5 yıllık çok detaylı ve zevkli bir arşiv + yayın çalışması olmuş, sonrası ise ADA Müzik`in özellikle en çok zamanını alan, yorumlanan eserlerin telif ve izinlerinin alınması uğraşısı sonucu Külliyat Temmuz sonunda yayınlandı.

 

Cazkolik.com / 06 Kasım 2014, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.