İstanbul Boğazı'nda yatla gezerken caz dinlemek

İstanbul Boğazı'nda yatla gezerken caz dinlemek

 

İstanbul Boğazı caz dinliyor

 

2010 sonrası yaz aylarının popüler cazlı etkinliklerinden biri oldu seyir tekneleriyle boğazda caz. Aslında bu güzel tema geç farkedilmiş bile denebilir. Hakan Erdoğan`ın "Balık, Ekmek, Caz" ve sonraki yıl özel bir şirketin bir yaz boyunca düzenlediği cazlı boğaz gezileri derken geçen sene ve bu sene Nu-Dc organizasyon işin çapını ve hizmetini biraz daha geliştiren bir projeye imta atıyor iki sezondur.

 

 

Denizde Caz 2015

 

 

İstanbul Caz Festivali ve Ramazan ayı ile bayram tatilinin sona ermesinin ardından boğazın emsalsiz manzarasına caz şarkıcılarının sesi eşlik edecek. The Primetime Cruise isimli özel bir teknede gerçekleşecek "Boğazda Caz"ın ilk seyr-ü seferi 24 Temmuz akşamı gerçekleşecek.

 

 

Boğazda cazın takvimi

 

 

24 Temmuz gecesi yola çıkacak ilk yatta cazseverler Ece Göksu Quintet`i dinleme imkanı bulacak. Genellikle Cuma geceleri gerçekleşecek boğazda cazın ikinci sanatçısı 8 Ağustos gecesi İlhan Erşahin`in İstanbul Sessions projesi olacak. 22 Ağustos akşamı Elif Çağlar`ı, 4 Eylül gecesi Sibel Köse Quartet`i ve sezonun son gecesi 19 Eylül akşamı ise Ülkü Aybala Sunat Nilüfer Verdi ve Apostolos Sideris`i dinleme imkanı bulmak mümkün.

 

 

Gecenin takvimi

 

 

Biletlerin Biletix ve etkinlik gişelerinden temin edilebileceği boğazda caz geceleri akşam 19:00`da teknenin misafirlerini kabul etmesiyle başlyacak, saat 21:00`de limandan ayrılacak olan teknede sanatçılar ilk seti 21:30`da başlatacak, 22:25`de verilecek araların ardından ikinci set 22:45`de başlayacak ve saat 00:00`da ise limana dönülecek.

 

Boğazda caz dinleyerek geçirilecek bir gecenin maliyeti kişi başına 140 Tl. The Primetime Cruise isimli gezinti teknesi Kadıköy yakasında oturanları Cemil Topuzlu Parkı rıhtımından, Avrupa yakasındakileri ise Kuruçeşme Savarona`nın oradan alacak.

 

Cazkolik.com / 15 Temmuz 2015, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.