Yaz sürprizi İzmir Aliağa`dan geldi; Aliağa Caz Günleri ikinci kez düzenleniyor

Yaz sürprizi İzmir Aliağa`dan geldi; Aliağa Caz Günleri ikinci kez düzenleniyor

Yaz aylarının caz müziği bakımından sürpriz haberi İzmir Aliağa`dan geldi. İzmir`in hem turistik özellikleri hem de dev sanayi tesisleriyle ünlü ilçesi Aliağa bu yaz ikinci kez düzenlediği caz günleriyle adından söz ettiriyor. Ünlü tiyatrocu Volkan Severcan`ın yönetiminde caz günlerinden daha önce tiyatro ve sinema gösterileriyle başlayan kültürel hareketlilik 4 Ağustos ile 9 Ağustos arası gerçekleşen caz konserleriyle daha renkli ve hareketli hale geldi.

 

Aliağa Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu yıl ikinci kez düzenlenen ’Aliağa’da Caz Günleri’ 4 Ağustos Salı günü başladı. Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen ve 6 gün sürecek olan ’Caz Günleri’, ücretsiz olarak izlenebilecek. Konserler kapsamında Aliağa’da, Ayşe Gencer ve İmer Demirer, Authentic Anatolian Project, Şenay Lambaoğlu, Brassolist-A Capella Boğaziçi, Melis ile Cenk Sökmen, Della Miles gibi caz müziğin sevilen sanatçı ve grupları programlarda sahne alıyor. Aliğa Caz Günleri 4 Ağustos akşamı Ayşe Gencer ve trompetçi İmer Demirer’in verdiği konserle başladı.

 

’Caz Günleri’ etkinliğine tüm vatandaşları davet eden Aliağa Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Volkan Severcan, "Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Halkımızın en çok morale ihtiyaç duyduğu bugünlerde gerçekleştireceğimiz etkinliklerin, acımızı birkaç saatliğine de olsa hafifleteceğine inanıyoruz" dedi.

 

 

Aliağa Caz Günleri programı aşağıda:

 

 

04 Ağustos 2015, Salı, 21:30: Ayşe Gencer İmer Demirer
05 Ağustos 2015, Çarşamba, 21:30: Authentic Anatolian Project
06 Ağustos 2015, Perşembe, 21:30: Şenay Lambaoğlu Quartet
07 Ağustos 2015, Cuma, 21:30: Brassolist ve A Capella Boğaziçi
08 Ağustos 2015, Cumartesi, 21:30: Melis Cenk Sökmen Quintet
09 Ağustos 2015, Pazar, 21:30: Della Miles

 

Konserler ücretsizdir.

 

Cazkolik.com / 07 Ağustos 2015, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.