Dünyanın en önemli erken dönem müziğe modern yorum katan kült topluluk L`Arpeggiata davetiyeniz bizde!

Dünyanın en önemli erken dönem müziğe modern yorum katan kült topluluk L`Arpeggiata davetiyeniz bizde!

L`Arpeggiata konserini Cazkolik davetlisi olarak izleyecek talihli okurlarımız Sayın; Nedim Şafak Saner, Ayça Esenlik, Sertaç Çetin, Hülya Yeşilyurt ve Sinan Altıparmak`tır. Tebrik eder, güzel bir konser gecesi geçirmelerini dileriz. (Akreditasyon mailleri adreslerinize yollanmıştır.)


Ünlü bir müzik eleştirmeni 2010 yılında izlediği L`Arpeggiata konseri için `daha önce böyle bir şey görmemiştim` demişti. Erken dönem Avrupa müziğine günümüze taşıyan Christina Pluhar`ın "L`Arpeggiata"sı dinleyicilerini klasik müziğin dışına taşan özel bir konsere davet ediyor. Bildiğiniz klasik müzik konserlerini unutun, bu sizin için yeni bir deneyim olacak. Mesela, 2010 konserinde ünlü kontrtenor Philippe Jarousky Ave Maria`yı blues söylemişti.

Klasik kökenler, barok müzik, folk elementlerin armonik karışımı doğaçlama havuzunda yeni bir müziğe dönüyor.

L`Arpeggiata`nın müziğini böyle tarif etmek yanlış olmaz. Son albümleriyle bir çok ödül kazanan topluluk yarın akşam (bu haberi okuduğunuz saate göre bu akşam da olabilir) (4 Aralık Cuma) L`Arpeggiata eğer son albümlerinden çalacaksa muazzam Akdeniz ezgilerine hazır olun. Portekiz`den başlayıp Türkiye kıyılarında sona eren müzikal Akdenizin bizi bağlayan ezgileri tıpkı videoda dinlediğiniz gibi bir sonsuz denize dönüşecek. Portekiz müzikleri, İspanyol, İtalyan, Yunan müzikleriyle sarmalanıp bizim Hicaz Mandıra`yla hemhal olacak.

Cazkolik.com / 03 Aralık 2015, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.