Bilgi Üniversitesi "Yaşamın İçindeki Müzik" konulu eğitim kapsamlı seminerlere hazırlanıyor.

Bilgi Üniversitesi "Yaşamın İçindeki Müzik" konulu eğitim kapsamlı seminerlere hazırlanıyor.

Mutuluğun anahtarı müzik!

İstanbul Bilgi Üniversitesi`nin bünyesinde yeralan ve bireysel, kurumsal ve profesyonel gelişime yönelik eğitim programları hazırlayan yaşam boyu eğitim merkezi "Bilgi Eğitim" 16 - 30 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek "Yaşamın İçindeki Müzik" eğitim programıyla katılımcılara kendilerini daha mutlu ve başarılı hissetmeleri fırsatını verecek.

* * *

Müzisyen ve Uzman Psikolojik Danışman Asena Akan ve Ses Mühendisi Aras Tüysüz’ün eğitmenliğinde gerçekleşecek programda, müzik aracılığıyla katılımcıların potansiyelinin farkına vararak gerçekçi hedefler belirleme, olumsuz duygu ve düşüncelerden sıyrılarak kendilerini uygun biçimde ifade etme, duygusal, sosyal yaşam ve kariyerlerinde kendilerini değerlendirip yol haritalarını oluşturma, bu sayede yaşam kalitelerini artırma yönünde adım atmaları hedefleniyor.

* * *

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin santralİstanbul Kampüsü’nde düzenlenecek ve kişisel gelişimini önemseyip, yaşamında kaliteyi artırmak isteyen herkese açık olacak 15 saatlik eğitimin ücreti ise 580 TL. olarak belirlendi. Katılamk ve detaylı bilgi edenmek için 0 212 311 7216 numaralı telefonu arayabilir ya da bilgi-egitim@bilgi.edu.tr`ye mail atabilirsiniz.

Cazkolik.com / 17 Aralık 2015, Perşembe

 

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.