Yeni yılda da "Mikrofon Senin"

Yeni yılda da "Mikrofon Senin"

Son yıllarda sahne üstü caz hareketliliğini farklı projelerle daha yaratıcı ve eğlenceli hale getirmeyi ısrarla sürdüren ve bu ısrarında başarılı olan NuDC Ogranizasyon caz müziğinde `sahne ve dinleyici` ayrımını ortadan kaldıran, izleyiciyi de sahneye çıkmaya davet eden ve belki de gizli yeteneklerin keşfedilmesini sağlayan projesi "Jazz Open Mic, Mikrofon Senin" ile yedinci sezonu 2016 yılında caz gündeminde yer alacak.

* * *

Her sezonu farklı mekanlarda geçiren "Open Mic, Mikrofon Senin" 2016 etkinliklerini Tamirane`de sürdürücek. "Open Mic" sahnede profesyonellerden oluşan bir house band` eşliğinde o gece mekanda izleyici olan, sesine ve kendine güvenen müzikseverlerin mikrofonun başına geçerek caz şarkıları söylediği geceler demek. Burada yarışmacı duyulardan ziyade müzikseverlerin de işin içine katıldığı eğlenceli bir zaman geçirmek hedefleniyor ama yanısıra hakikaten gizli yeteneklerin de keşfedilme ihtimali gözden uzak tutulmuyor. Bu yanıyla, müzikseverler, her zaman sahnedee izleyip dinledikleri müziğin içine bu kez kendileri de girmiş oluyor.

* * *

Yeni yılın ilk "Open Mic" gecesi 8 Ocak akşamı Tamirane`de gerçekleşecek. Sahnede bir `house band` var ama bir de caz müziğin en başarılı seslerinden Elif Çağlar var. O da sahneye çıkanları cesaretlendirip yol göstererek gece boyu hep birlikte söylenen şarkılarla güzel vakit geçirilmesine destk oluyor.

Piyanoda Kürşad Deniz, basta Volkan Topakoğlu ve davulda Korhan Ogan`ın yer aldığı `house band` eşliğinde siz de hem kendinizi deneyin hem cazla birlikte güzel bir gece geçirin.

Katılmak ve detaylı bilgi almak için: 0 212 292 3242 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz.

Cazkolik.com / 24 Aralık 2015, Perşembe

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.