Al Di Meola dinleyicisini hep mutlu ediyor... Caz Şubatı konser notlar ve fotoğrafları.

Al Di Meola dinleyicisini hep mutlu ediyor... Caz Şubatı konser notlar ve fotoğrafları.

Konser organizatörleri -haklı olarak- düzenledikleri her konser son sandalyesine kadar satsın, hatta mümkünse ek koltuklar da satsın ister ama bu o kadar kolay değil. Al Di Meola`nın başarısı bunu yaklaşık otuz yıldır yapmasi. Türk dinleyicisiyle sağlam bir gönül bağı var usta gitaristir. Her yıl gelse dahi emin olun salonu doldurur ki her yıl da gelmiyor!

* * *

Yeni bir albüm yayınlar yayınlamaz hemen turne organizasyonlarına başlayan Al Di Meola`yı Pazar akşamı Cemal Reşit Rey konser salonunun düzenlediği Caz Şubatı konserinde büyük bir keyifle izledi & dinledi İstanbullu müzikseverler. Salon hıncahınç doluydu. Konser sonunda dinleyici aldığı zevki hem konser boyu hem konser sonrası göstermekten kaçınmadı.

* * *

Yeni çalışması "Elysium & More" albümüyle World Sinfonia`dan bu yana geliştirdiği soundunu ustalıkla yeniden harmanlayan sanatçı İstanbul`a çift gitar ve davul triosuyla gelmişti. Çift gitar sanatçının sevdiği bir ikili. Hem müziğin,  ritmini hem salonun ritmini aynı anda elinde tutabiliyor. Dün gece konseri izleyenlerden, aşağıda fotoğrafını gördüğünüz arkadaşımız Leyla-Diana Meola`nın albümünü mutluluk olarak tanımlamış, dün gece gördüğümüz kadarıyla salonda mutlu olmayan yoktu. İşin sırrı burada. Gerisini sevgili fotoğrafçı dostlarımız Sedal ve Sedat Antay, Leyla Diana Gücük ve Tunçel Gülsoy`un objektiflerinden kareler anlatıyor zaten.

(Haber Fotoğrafı: Tunçel Gülsoy)

Foto: Sedat Antay

Foto: Sedal Antay

Foto: Leyla-Diana Gücük

Foto: Leyla-Diana Gücük

Cazkolik.com / 23 Şubat 2016, Salı

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.