"Jazz, Müzik ve Kadın" 8 Mart kapsamında Mart ayı boyunca özel `kadın` konuklarını ağırlayacak.

"Jazz, Müzik ve Kadın" 8 Mart kapsamında Mart ayı boyunca özel `kadın` konuklarını ağırlayacak.

Radyo Cazkolik`de hazırlayıp sunduğu "Jazz, Müzik ve Kadın" programıyla Leyla-Diana Gücük 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında programını Mart boyunca özel `kadın` konuklarına ayırdı.

* * *

Bu hafta, şu an yayındaki programla Mart ayına başlayan Leyla programda Film Mor ekibinden Büşra Hacısalihoğlu`nu ağırlıyor ve ikili 12 Mart ile 30 Nisan arası gerçekleşecek "Kadın Filmleri Festivali"ni konuşuyor (yayındaki programı tıklayarak dinleyebilirsiniz).

* * *

"Jazz, Müzik ve Kadın" 10 Mart Perşembe sabahı yayına girecek ikinci programın konuğu Elif Dağdeviren olacak. Sanat dünyasının en popüler isimleri arasında kendine ait özel bir kulvar yaratmayı başarmış kadınlardan Elif Dağdeviren`le Leyla-Diana programın ilk bölümünde şu an vizyonda izlenen, yönetmenliğini Yüksel Aksu`nun yaptığı, Cem Yılmaz`lı "İftarlık Gazoz" filmini konuşacaklar. Programın ikinci bölümündeyse Dağdeviren ve Leyla-Diana kadınlar üzerine konuşacak. Tabii aralarda dinlenen özel seçim müzikler de ayrıca belirtilmeye değer.

* * *

"Jazz, Müzik ve Kadın"da Leyla-Diana`nın bir diğer Mart ayı konuğu ise Melda Onur olacak. Gazeteci, iletişimci ve en son CHP 24. dönem milletvekili olarak meclis sıralarında aktif çalışan Onur`la Leyla-Diana 17 Mart sabahı yayına girecek programda Onur`un hem vekillik döneminde hem daha öncesi ve şimdilerde sürekli üzerinde çalıştığı Türkiye`de kadının sorunlarını konuşacaklar.

* * *

Mart ayı boyunca hem Leyla-Diana`nın programlarında hem Radyo Cazkolik`in diğer programlarının girişinde konuyla ilgili hazırlanan özel kamu spotuna da kulak vermeyi unutmayın. Radyo Cazkolik programları sayfasına ulaşmak için tıklayın.

Cazkolik.com / 08 Mart 2016, Salı

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.