Caz vokali yeni starlarını arıyor... Yoğunlaştırılmış yeni vokal atölyesi 24 Nisan`da başlayacak.

Caz vokali yeni starlarını arıyor... Yoğunlaştırılmış yeni vokal atölyesi 24 Nisan`da başlayacak.

Cazın ilk dönemleri okul işlevi gören büyük orkestralar, yakın dostluklar, müzisyen grupları ve usta-çırak ilişkisiyle örgütlenmişti. Bu sebeple, en başından beri caz müziğin hamurunda usta-çırak ilişkisi vardır. Özellikle, caz vokali için usta-çırak ilişkisi hayati derecede önemli. Okul eğitim alanlar için dahi paralelinde sürdürülmesi gereken birebir eğitim & iletişim şekli olmayı sürdürdü.

* * *

Türkiye caz ortamı da hep böylesi atölye çalışmalarıyla beslendi yeni isimlerin filizlendiği yerler oldu. Üstelik sadece profesyonel olmak isteyenler için düşünmemeli, caz söylemeyi seven herkesin faydalanabileceği, kendini geliştireceği atölye ortamları böylesi çalışmalar. Bu konuda en yeni, en son haber Bobin Müzik ve nu-DC firması işbirliğiyle gerçekleştirilecek Randy Esen ve Elif Çağlar`ın yoğunlaştırılmış vokal atölyesinin 24 Nisan günü başlayacağı duyuruldu. Esen ve Çağlar`ın özel bir müfredat üzerinden katılımcılarla iki ay boyunca vokal teknikleri, stil analizi, doğaçlama ve teori bilgisi üzerinde çalışacakları atölye çalışmalarında bu derslerin yanında katılımcılara ensemble derslerinde ve gerçekleştirilecek final konserinde ülkemizin önde gelen caz müzisyenleri enstrümanlarıyla eşlik edecek ve katılımcılar gerçek bir konser ve sahne heyacanı yaşayarak eğitimini tamamlayacak. Eğer bu programda yer almak istiyorsanız aşağıdaki iletişim bilgilerine hemen başvurun.

bobinmuzik@gmail.com
Ya da;
İrem Arslan: 0 536 567 4480
Didem Kolukısa: 0 506 493 7168

Kimbilir, belki cazın yeni star ismi siz olacaksınız ve umarız biz de bu sayfalarda sizin haberlerinizi yapmaya başlayacağız.

Cazkolik.com / 15 Nisan 2016, Cuma

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.