"Aklımı senden kurtaramıyorum..." Sahte Rakı Rock`n Roll & Blues Band yeniden Split Blues Festival`de

"Aklımı senden kurtaramıyorum..." Sahte Rakı Rock`n Roll & Blues Band yeniden Split Blues Festival`de

Sahte Rakı 21 & 23 Temmuz arası üçüncü kez gerçekleşecek Uluslararası Split Blues Festival`de konser verecek. 2012 yılında Gelişim Üniversitesi`nce En İyi Blues & Rock`n Roll ödülü kazanan grup festivalde ikinci kez konser vermeye hazırlanıyor. Avrupa`nın önde gelen Blues festivalleri arasında yeralan Split Blues Fest. festival kapsamında üç gün boyunca Avrupa ve Amerika`nın farklı tarzlarına sahip sanatçıları ağırlıyor.


2005 yılında kurulan Sahte Rakı daha önce 9. Uluslararası Mostar Blues Festivali`nde yeralmıştı. Grup, ilk EP`si "Mostar Kayıtları"nı bu ayın başında yayınlamıştı. 21 Temmuz Perşembe gecesinin kapanış grubu olarak konser verecek Sahte Rakı`dan önce aynı gece Hırvatistan`dan Harpoon Blues Band ile Rolin Humes grupları sahne alacak. Festival kapsamında 22 Temmuz gecesi ise Light Under the Black Mountain, Trio Tarabacol ve Atomsko Skoloniste`yi, festivalin kapanış günü 23 Temmuz gecesi ise La Grange, Optrilike Ovako ve son olarak da Amerikalı Blues grubu Jeff Jensen Band`ı izleme imkanı bulacak müzikseverler.

Eğer oralarda olma ihtimaliniz varsa seyahatinize güzel bir konser eklemeyi uhutmayın deriz. Sahte Rakı`nın EP kaydını Spotify, Youtube, iTunes, Deezer, Fizy gibi platformlarda bulmanız mümkün.


Cazkolik.com / 23 Haziran 2016, Perşembe


BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.