Gelecek yaz 25. yılını kutlayacak İstanbul Caz Festivali kutlamaları sonbahara damgasını vuracak bir konserle başlatıyor

Gelecek yaz 25. yılını kutlayacak İstanbul Caz Festivali kutlamaları sonbahara damgasını vuracak bir konserle başlatıyor

Önümüzdeki yaz 25. yılını kutlayacak İstanbul Caz Festivali kutlamaları bu sonbahar, 21 ekim akşamı Marcus Miller konseriyle başlatıyor. İki yıl önce "Afrodeezia" isimli albümünü yayınlayan ve yine festival kapsamında albüm konserini izlediğimiz Miller yeni sezonun ilk turnesini İstanbul`dan başlatıyor. Yıl sonuna kadar sürecek Avrupa turunda çok sayıda konser verecek sanatçıya İstanbul konserinde Türkiye`den sürpriz genç sanatçılar da eşlik edecek.

 

Türkiye`de her yaştan çok sayıda dinleyiciye sahip, özel iletişim kurmayı başarmış, uzun soluklu projelerinde mutlaka Türkiye`ye de yer veren sanatçı İstanbul konserinde hem son albümünden hem geçmişten bugüne repertuvarından seçtiği müziklere yer verecek. Konserlerinde sadece basını değil, özellikle bas klarnetini de sıklıkla çalan Miller sonbaharın heyecan verici gecelerinden birine imza atacağından hiç şüphemiz yok.

 

Biletleri Biletix üzerinden satışa çıkan konser için hızlı hareket etmenizi, konser gününe gelmeden biletlerin bitme tehlikesi olduğunu hatırlatırız.

 

Cazkolik.com / 13 Eylül 2017, Çarşamba

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.