Salim Zaimoğlu ile "Klasik`ten Caz`a" edebiyattan müziğe radyo programı başlıyor

Salim Zaimoğlu ile "Klasik`ten Caz`a" edebiyattan müziğe radyo programı başlıyor

17 nisan salı sabahı yeni bir radyo programıyla güne uyanacağız. Cazkolik`in ilk gününden bu yana yazıları, röportajları, radyo programlarına konuk olmasıyla tanıdığınız sevgili Salim Zaimoğlu kolları sıvadı ve nihayet kendi radyo programını hazırlamaya başladı.

 

"Klasik`ten Caz`a"

 

Daha önce yıllarca "Klasik`ten Caz`a" temasıyla yazılar hazırlayan Zaimoğlu çalışmalarını radyo programlarına dönüştürmeye hazırlanıyor. 17 nisan salı sabahı yayına girecek ilk programında turizmci, gezi yazarı, müzikal radyo belgeselleri yapımcısı, sunucu, yayıncı, konuşmacı, eğitmen gibi ünvanlara sahip, özellikle NTV Radyo`da hazırlayıp sunduğu "Laterna" isimli radyo programıyla tanınan ve sevilen Özge Ersu ile "Klasik`ten Caz`a" programının açılışını yapacak. İlerleyen haftalarda birçok sürpriz konuklu programlar şimdiden hazırlanmaya başlandı.

 

Edebiyattan Müziğe

 

Klasik müzikle cazın, edebiyatla müziğin ilişkisi birbirinden ayrılamaz. Klasik müzikle cazın ilişkisi cazın yeni bir müzik türü olmasından belki daha yeni bir ilişkidir ama müzikle edebiyatın ilişkisi ise insanlık kültürü kadar geriye gider. Salim Zaimoğlu programında bu ilişkinin her yönünü konuklarıyla ele alan sohbetlere, müziklere yer verecek. Kimi zaman gündeme, kimi zaman müzikle edebiyatın geçmişine yönelik konular ve sohbetler bir Radyo Cazkolik özelliği olarak yayına girdiği andan itibaren 7/24 dilediğiniz an, dilediğiniz yerden dinlemeye müsait olacak.

 

17 nisan salı sabahı ilk programda görüşmek üzere

 

Cazkolik.com / 09 Nisan 2018, Pazartesi

BU İÇERİĞİ PAYLAŞIN


Cazkolik.com

  • Instagram
  • Email

Yorum Yazın

Siz de yorum yazarak programcımıza fikirlerini bildirin. Yorumlar yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır. *.